KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Pohjanmaa – Hyvin tehty korjaus parempi idea kuin kattoremontti

Huopakaton ja palahuopakaton korjaus sekä paikkaus Pohjanmaalla on meidän heiniämme. Me jos ketkä tiedämme, miten toimia, jos huopakatto vuotaa piipun juuresta. Meillä on ratkaisun avaimet hyppysissämme silloinkin, jos huopakaton kattoikkuna vuotaa, tai jos tuuli on repinyt vuotia. Oikaisemme lumen painon alla painuneet katot ja liimaamme kattoreiän päälle kunnollisen paikkapalan.

Omakotitalon, kesämökin, autotallin, saunarakennuksen tai muun mökin huopakaton korjaus (tai palahuopakaton paikkaus) on usein parempi idea kuin kattoremontti. Jos katto voidaan vielä paikata ja tiivistää, ei sitä kannata purkaa. Kattoremontti on hintavampi vaihtoehto kuin huopakaton korjaus. Korjaaminen ja käyttöiän pidentäminen on ekologistakin.

Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei huopakaton korjaaminen ole aivan yksioikoista. Jotta loiva katto, tasakatto tai jyrkkä katto saataisiin kerralla kuntoon, tulee kattokorjaajilta vaatia ammattitaitoa sekä huolellista työotetta. Näin huopakatto lakkaa varmasti vuotamasta antennin juuresta tai viemärintuuletusputken kohdalta. Emme koskaan vain korjaa kattoa, vaan teemme aina myös koko katon yleiskunnon tarkastuksen. Tämä kattotarkastus voi kertoa siitä, että jokin toinenkin kohta on huonossa kunnossa (esimerkiksi sen, että huopakaton kattoluukku vuotaa), tai että kattoa kannattaisi huoltaa uusien vesivuotojen ehkäisemiseksi ennalta. Meiltä kuulet kattotöistä, hoikka voidaan estää huopakaton saumoja, jiirejä ja läpivientejä vuotamasta Pohjanmaalla.

Isossakyrössä, Kaskisissa, Korsnäsissä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Laihialla, Luodossa, Maalahdessa, Mustasaaressa, Närpiössä, Pedersöressä, Pietarsaaressa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Vöyrissä tekemämme huopakaton korjaukset ovat yksityisasiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia. Muista myös kauttamme saatava rahoitus – tuolla remonttilainalla maksat helposti niin saunamökin huopakaton jiirin korjauksen kuin vaikkapa ulkorakennuksen huopakaton reikien paikkauksen.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus tilanteen mukaisella tavalla

Mökin, autotallin, saunarakennuksen, paritalon ja omakotitalon huopakaton kuntoa on hyvä seurata. Ihanteellisinta olisi, jos katto tarkastettaisiin kaksi kertaa vuodessa – näin pienimmätkin vauriot tulisivat havaittua pian niiden syntymisen jälkeen. Monet kattotarkastukset sujuvat ilman, että katon kunnossa havaitaan mitään puutteita, mutta kattotarkastuksista kannattaa silti pitää kiinni – etenkin, kun asiakkaamme saavat ne aivan ilmaiseksi. Aina kun tilaat meiltä jonkin huopakaton halkeamien tai reikien korjauksen Pohjanmaalle, tarkastamme kattosi ilman eri veloitusta. Maksuton huopakattotarkastus tulee kaupan päälle myös rännien puhdistuksen, roskien poiston ja esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyn yhteydessä.

Kattosi tarkastanut ammattilainen saattaa kertoa sinulle katteessa olevista halkeamista. Halkeamia syntyy vuotien kuivuessa ja kovettuessa vuosikymmenten varrella. Halkeamat on kunnostettava, ennen kuin kosteus saavuttaa katon alapuoliset osat. Paljon halkeillut katto on aika uusia.

Kupruista, ilmataskuista ja rypyistä voi aikanaan tulla halkeamia. Siksi tarjoamme pullistumien tasoittamista jo aikaisessa vaiheessa. Korjaamme niin halkeamat kuin rypytkin tilanteen mukaisella tavalla Pohjanmaalla.

Huopakatto vuotaa antennin juuresta Pohjanmaalla? Yksi mahdollinen syy läpivientivuodoille

Jos mökin tai esimerkiksi paritalon huopakatto vuotaa Pohjanmaalla, on kyse usein huonokuntoisista läpivienneistä. Kattovuoto paikallistetaan usein antennin tai piipun juuresta alkaneeksi. Syyksi voi paljastua myös kattoikkunan tai kattoluukun kulunut tiivistys. Jotta huopakaton läpiviennit eivät vuotaisi Pohjanmaalla, asennuta ja tiivistytä ne meidän huopakattoammattilaisillamme.

Koska aika kuluttaa läpiviennin tiivisteet, on katon kuntoa syytä seurata. Jos tarpeen, tarjoamme läpiviennin ennakoivaa tiivistystä – näin huopakatto ei ala vuotaa esimerkiksi katon IV-putkien kohdalta. Toki tutustumme myös jiirien ja saumojen kuntoon voidaksemme tarjota mahdollisesti tarvittuja kattopaikkauksia. Katon tarkastus voi poikia tarjouksen myös jostain katon huollosta. Jos kattoa suojaava pinnoite on kulunut, saat reilun tarjouksen huopakaton maalauksesta, mikä palauttaa katon rasituksensietokyvyn ja elastisuuden (mitkä tarkoittavat pitkälti samaa asiaa).

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.