KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun korjaus ja uusiminen Pohjanmaa

Kattoikkunasta tai kattovalokuvusta ei kannata luopua siksi, että se vuotaa. Älä myöskään jätä asennuttamatta näitä kattoläpivientejä kattovuodon pelossa – anna meidän asentaa nämä ja muut kattoläpiviennit, niin kattovuotojen mahdollisuus on pieni. Koska todennäköisyyksiä ei saada ihan nollatasolle, kannattaa kattoikkunan ja kattovalokuvun läpiviennin kunto tarkastaa kaksi kertaa vuodessa.

Omakotitalon, kerrostalon, piharakennuksen, huvilan ja esimerkiksi rivitalon katto on joka tapauksessa tarkastettava kaksi kertaa vuodessa, joten työmäärä ei juuri lisäänny kattoikkunan tai kattovalokuvun asentamisesta huolimatta. Jos teetät katon kevät- ja syyshuollot meillä, eivät katon ylläpitokustannuksetkaan kasva. Aina kun teemme jonkin kattohuollon tai muun kattotyön Pohjanmaalla, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle. Tuon katon kunnon tarkastuksen aikana tarkastamme myös kaikkien tiilikaton, huopakaton tai peltikaton läpivientien kunnon. Saat siis ajoissa tiedon siitä, jos kattoikkuna tai kattovalokupu vuotaa Pohjanmaalla – ja pelkän tiedonannon lisäksi saat myös fiksun tarjouksen katon pikaisesta korjauttamisesta ammattilaisillamme. Mikäli aluskate on asennettu oikein kattoluukun kohdalta, ei kattovuoto pääse aiheuttamaan katon vesivahinkoa, vaan mahdollisen vesivuodon korjaus etenee jouhevasti.

Kaikki edellä kerrottu koskee myös kattoluukkuja, niiden asentamista ja niiden kunnostamista. Kattoluukku on hyödyllinen lisä katolle kuin katolle. Kattoluukun kautta yläpohjan puolivuosittainen tarkastus muuttuu helpommaksi, ja tarpeen niin vaatiessa se toimii myös reittinä ulos. Asennamme laadukkaat kattoluukut niin palahuopakatoille kuin rivisaumatuille peltikatoillekin, ja huolehdimme aluskatteen ylösnostosta. Jatkossa tarkastamme kattoluukun läpiviennin jokaisen kattotarkastuksen yhteydessä. Jos huomaamme jotain poikkeavaa, teemme tarjouksen katon korjaamisesta, tarvittaessa myös kattoluukun uusimisesta.

Me laitamme katot kerralla kuntoon, joten teemme Isossakyrössä, Kaskisissa, Korsnäsissä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Laihialla, Luodossa, Maalahdessa, Mustasaaressa, Närpiössä, Pedersöressä, Pietarsaaressa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Vöyrissä kaikki katon kaipaamat toimenpiteet. Aluskatteen tiivistyksen ohella voimme kunnostaa myös kattoikkunan tai kattovalokuvun höyrynsulut sekä eristeet. Mitä uusittavaa, korjattavaa tai tiivistettävää katossasi onkaan, me hoidamme homman kuntoon – mahdollisesti tarvittuja kattohuoltoja unohtamatta.

Kattoikkunan korjaamiseen tai muuhun katon tiivistykseen voidaan yhdistää vaikkapa rännien puhdistus, kattomaalaus tai sammaleiden poisto. Yksityisasiakas voi hakea kattohuolloista ja katon korjaamisista kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus on joustava ratkaisu kaikkien kattourakoiden maksamiseen.

Kattoikkuna tai kattovalokupu vuotaa – katto tiivistettävä ennen homeongelmia

Home sweet home – tämä on ainoa yhteys, missä home ja koti kuuluvat yhteen. Jos kattoikkuna tai kattovalokupu vuotaa pitkään Pohjanmaalla, voi koti muuttua homekodiksi, ja sitä ei kukaan halua. Kattoikkunan tai kattovalokuvun sekä kaikkien muiden kattoläpivientien tiiviys kannattaakin selvittää usein. Ammattilaisemme tarkastavat tiivissaumakaton, lukkosaumakaton tai esimerkiksi betonitiilikaton kunnon mielellään puolestasi. Kattotarkastus on yksi tarjoamistamme kattohuolloista, mitkä hinnoitellaan kilpailukykyisesti esimerkiksi katon pinta-alan perusteella.

Sinun ei tarvitse maksaa mitään kattoläpivientien, jiirien ja esimerkiksi katon pinnoitteen tarkastuksesta, jos teetät samalla jonkin kattohuollon tai kattopaikkauksen. Katon tarkastus on jokaisen kattotyön yhteydessä ilomielin tarjoamamme avokätinen kaupanpäällinen.

Katon tarkastus voi kertoa kattoikkunan tai kattovalokuvun asentamisen yhteydessä tapahtuneista virheistä. Tuolloin tarjoamme keinoa puuttua asennusvirheisiin. Teemme tarjouksen kattoläpiviennin tiivistämisestä tai eristämisestä, tai aluskatteen osittaisesta korjaamisesta kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta. Kun aluskatteen ylösnosto on tehty oikealla tavalla, ai mahdollinen läpivientivuoto kastele kattorakenteita ja eristeitä, vaan katto voidaan korjata suorastaan käden käänteessä (kokeneiden ammattilaistemme toimesta).

Katon kunnon tarkastus Pohjanmaalla antaisi tiedon läpiviennin kohdalta alkaneista vesivuodoista tai niistä kulumista ja vaurioista, joista kattovuoto voisi alkaa. Katto voi vuotaa (tai uhata vuotaa) kattoikkunan kohdalta etenkin keväällä, sillä takana on pitkä talvi rasituksineen. Lumen paino on voinut koetella omakotitalon, rivitalon, kerrostalon tai esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksen kattoikkunan tai kattovalokuvun läpivientiä niin, että katto vuotaa. Meidän ammattilaisemme korjaavat mokomat ongelmat nopeasti, asiantuntevasti ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Kun katto tiivistetään jo varhaisessa vaiheessa, eivät kattorakenteet ja eristeet kastu, eikä niihin pääse syntymään laho- tai homevaurioita. Vaikka katon alle olisi jo päässyt sade- ja tai sulamisvettä, kunnostamme katon loistokuntoon. Homeisten eristeiden tilalle tuomme uusia villoja, mitkä pitävät yllä muun muassa katon kosteusteknistä toimintaa.

Kattoluukku tai tarkastusluukku vuotaa sateella – ämpäristä on vain ensiavuksi

Jos omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi paritalon kattoluukku vuotaa sateella, on ämpäristä vain ensiavuksi. Voit yrittää estää villojen kastumisen tuomalla ämpärin vuotokohdan alle. Jos kattoluukku (toiselta nimeltään tarkastusluukku, hyödynnetäänhän sitä yläpohjaa tarkastettaessa) on vuotanut jo pidempään, voidaan ämpäriä tarvita olohuoneen lattiallekin. Katon läpi valuva kosteus voi läpäistä villat ja sisäkaton, jolloin lattioille alkaa tippua vettä katosta.

Ota heti yhteyttä meihin, niin tulemme Pohjanmaalle korjaamaan huopakaton, peltikaton tai tiilikaton vuotavan kattoluukun. Vuotavan kattoluukun korjaus alkaa kuten kaikki muutkin kattokorjaukset. Tarkastamme lähtötilanteen, arvioimme sattuneiden vahinkojen laajuuden ja annamme hyvän tarjouksen katon korjaamisesta.

Seuraavaksi toteutamme katon korjaamisen avaimet käteen -pakettina. Jos katto tarvitsi jotain muutakin (kuten rikkinäisten tiilien vaihtoa tai esimerkiksi rännien puhdistamista), hoidamme kyseiset toimenpiteet pois alta. Lopuksi siivoamme jälkemme ja viemme mukanamme mahdollisesti syntyneet jätteet (kuten loppuun asti kuluneen kattoluukun, minkä olemme korvanneet tuliterällä tarkastusluukulla). Asiakas saa kohtuuhintaisen laskunsa, mistä hän voi hakea kotitalousvähennystä.

Jos siis katto vuotaa kattoluukun kohdalta tai jostain muusta kohdasta Pohjanmaalla, muista tämä onnistuneiden kattokorjausten ja tyytyväisten asiakkaiden kattofirma!

Kattotuotteiden kunnostuksen lisäksi, korjaamme katot kokonaisuudessaan. Erikoisosaamisen alueinamme ovat mm. huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt sekä niiden remontointi. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä huollamme katot tarjoten katollesi pitkäikäisyyttä vesikourujen puhdistuksella ja talvisilla lumenpudotuksilla. Kattoremontit sekä muut kattotyöt toteutetaan kaikille katetyypeille, materiaaleille ja rakennuksille laadukkaana avaimet käteen -pakettina.

Pyydä tarjous mistä tahansa kattotyöstä!

Meiltä saat kattotuotteiden korjaukset ja uusimiset sekä muut kattotyöt viimeisen päälle priimalaadulla. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.