KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Pohjanmaa – Uusi katto stressittömästi parhailta ammattilaisiltamme

Omakotitalon, autotallin, kesämökin tai vaikka saunarakennuksen huopakattoremontti Pohjanmaalla on asia, minkä tiimoilta kannattaa ottaa yhteyttä tähän kattopalveluun. Me toteutamme erinomaisella ammattitaidolla kaikenlaiset huopakattoremontit Isossakyrössä, Kaskisissa, Korsnäsissä, Kristiinankaupungissa, Kruunupyyssä, Laihialla, Luodossa, Maalahdessa, Mustasaaressa, Närpiössä, Pedersöressä, Pietarsaaressa, Uudessakaarlepyyssä, Vaasassa ja Vöyrissä. Katon uusiminen etenee sujuvalla ja kaikin puolin stressittömällä tavalla, kun hommat ovat asiantuntevien ammattilaistemme vastuulla.

Tasakatto, pulpettikatto tai esimerkiksi huopakatto uusitaan avaimet käteen -periaatteella. Tämä tarkoittaa sitä, että talon omistajan vastuulle jää oikeastaan vain yhteydenotto meihin päin. Jos huollatat kattosi säännöllisesti meillä, ei sinun tarvitse huolehtia edes työn tilaamisesta. Me kerromme kyllä, koska katto on aika uusia, sillä tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöidemme yhteydessä. Jos katossa on jotain kunnostettavaa, reagoimme siihen tarjoamalla tarvittavia kattopaikkauksia – tai huopakattoremonttia, mikä on se viimesijainen tapa laittaa huopakatto kuntoon Pohjanmaalla.

Mökin, paritalon, ulkorakennuksen tai esimerkiksi rintamamiestalon katto voidaan saada uusittua jo parissa päivässä. Siihen, kauanko huopakaton tai palahuopakaton uusimiseen kuluu aikaa, vaikuttaa monta seikkaa. Yksi seikoista on tietenkin katon pinta-ala, toinen rakennuksen korkeus. Koska kattorakenteiden hyvä- tai huonokuntoisuudella on iso merkitys bitumikattoremontin hintaan, kannattaa katto uusia ajoissa. Jos kattorakenteet ehtivät mennä huonoon kuntoon, kasvavat katon uusimisen kokonaiskustannukset.

Olipa katon alla kosteusvaurioita tai ei, laskemme huopakaton tai palahuopakaton vaihdolle mahdollisimman hyvän hinnan. Saunamökin, omakotitalon tai vaikka kanalan huopakattoremontin voi maksaa kauttamme saatavalla rahoituksella. Tuon remonttilainan takana on luotettu ja tunnettu yhteistyökumppanimme. Rahoituksen hakeminen onnistuu etänä. Klikkaa kotisivuillamme olevaa linkkiä, niin siirryt yhteistyökumppanimme verkkopalveluun. Omakotitalon tai vapaa-ajan kiinteistön katon uusimisesta saa kotitalousvähennystä – hae sitä Verohallinnon verkkopalvelussa, niin tuokin (vapaaehtoinen) työvaihe sujuu näppärästi.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Pohjanmaalla ei voisi sujua enää helpommin

Tilaa huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Pohjanmaalle silloin, kun kattoa ei enää (esimerkiksi korkean iän takia) kannata enää korjata. Huopakaton tekninen käyttöikä on korkeintaan 40 vuotta. Kun tämä piste on saavutettu, on huopakaton rasituksensietokyky likipitäen nollassa. Ei kannata ottaa riskiä siitä, että katto vuotaa ja sen alle syntyy lahoa sekä hometta. Tilaa omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi piharakennuksen uusiminen – ja tilaa se meiltä.

Kuten edellä todetaan, onnistuu tekemämme huopakattoremontti erittäin sujuvasti ja stressittömästi. Me teemme kaikki huopa- tai palahuopakaton uusimisen työvaiheet asiakkaan puolesta. Noudatamme sekä valmistajien asennusohjeita sekä asiakkaan toiveita saadaksemme aikaan täydellisyyttä hipovan lopputuloksen.

Kerro vapaasti kaikista uutta kattoa koskevista toiveistasi. Meiltä onnistuu myös erikoisempien toiveiden toteuttaminen. Joidenkin toiveiden osalta voidaan joutua olemaan yhteydessä rakennusvalvontaan, mutta jos lupa heltiää, onnistuu töiden toteuttaminen kyllä.

Tasakatosta voidaan tehdä harjakatto, kattoa voidaan korottaa, katolle voidaan tehdä lisää läpivientejä, yläpohjaan voidaan tuoda uusia eristeitä, tiivissaumakaton tilalle voidaan asentaa palahuopakatto ja niin edelleen. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää siitä, millainen uusi kattosi voisi olla.

Me teemme puolestasi niin mitoitukset, laskelmat, toimitusjärjestelyt, purkutyöt, korjaustyöt, asennukset kuin uuden katon varustelunkin (tästä lisää kohta). Huolehdimme myös loppusiivouksesta sekä jätteiden kuljettamisesta pois. Jätteitä ei kuljeteta minne vain, vaan jäteasemalle, mistä ne päätyvät asianmukaisesti hyödynnettäviksi. Puu voidaan polttaa energiaksi ja vanhoista huopapaanuista saadaan asfaltin raaka-ainetta. Metalli kiertää käytännössä loputtomasti.

Sinun tehtäväksesi jää ihailla töiden etenemistä. Voit myös lähteä pienelle lomalle – palatessasi pihasi on tyhjä rakennustelineistä ja roskalavoista, ja talon katto suorastaan hehkuu uutuuttaan.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin huopakattoremontti ei ole täydellinen ilman kattotuotteiden asentamista

Koska uusimme omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien huopakatot Pohjanmaalla avaimet käteen -periaatteella, pidämme huolen myös siitä, että uudelle katolle saadaan tarpeellinen määrä kattovarusteita. Katolle asennetaan toimestamme ainakin rakennusmääräyksissä ilmoitettu vähimmäismäärä kattoturvatuotteita. Kattoturvatuotteiden määrä riippuu paljon katon kaltevuudesta sekä rakennuksen kerroslukumäärästä. Esimerkiksi lumiesteitä tarvitaan silloin, kun tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimahuopakaton kaltevuus on 1:8 tai enemmän.

Valitsemme katollesi laadukkaita, CE-merkittyjä ja pitkän takuun omaavia kattoturvatuotteita. Erilaisia kattoturvatuotteita ovat palotikkaat, kattosillat, putoamissuojat, lapetikkaat ja muun muassa edellä mainitut lumiesteet.

Jos vanhalla katolla on vielä käyttökelpoisia kattoturvatuotteita, emme heitä niitä pois, vaan asennamme ne uudelle katolle.

Kattoturvatuotteiden lisäksi huolehdimme siitä, että palahuopakatolla tai huopakatolla on toimiva ja oikein mitoitettu sadevesijärjestelmä. Tasakaton vedet ohjataan pois kattokaivojen avulla, kun taas kaltevan katon reunalle asennamme alastuloputket ja vesirännit. Katolta voi tulla alas tuhansia, tuhansia ja taas tuhansia litroja vettä – eikä nyt puhuta vuosikymmenestä, vaan muutamasta kesäkuukaudesta. Nuo vedet on syytä kuljettaa kauas rakennuksesta, sillä muussa tapauksessa kosteus voi siirtyä maasta talon rakenteisiin. Huokoisissa rakenteissa kosteus voi kulkea ”vastakarvaan” eli ylöspäin.

Sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden lisäksi voimme asentaa omakotitalon, paritalon tai vaikkapa mökin uudelle huopakatolle myös antenneja, aurinkopaneeleja, kattoluukkuja, kattoikkunoita tai kattovalokupuja, ilmanvaihtohormeja tai alipainetuulettimia. Antennit ja kattoikkunat lisäävät asumismukavuutta, ilmanvaihtohormeista puhumattakaan. Ilmanvaihtohormien avulla sisäilma on puhdasta ja raikasta. Kylpyhuoneen huippuimuri ja keittiön liesituuletin pitävät huolen siitä, että liika kosteus saadaan pois sisätiloista. Alipainetuuletin jouduttaa ilman vaihtumista välikatolla.

Aurinkopaneelit ottavat uusiutuvan aurinkoenergian talteen, mutta mitä hyötyä on kattoremontin yhteydessä asennettavasta tai uusittavasta kattoluukusta? No, kattoluukku helpottaa yläpohjan tarkastamista, mutta se voi toimia hätätilanteessa uloskäyntireittinäkin.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.