KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Porvoo – Tahdomme olla syypää sun hymyyn

Cheek laulaa tahtovansa olla syypää sun hymyyn. Tuo laulu kertoo rakkaudesta. Mekin tahdomme olla syypää sinun hymyysi, mutta tällä kertaa kattoasioissa. Me tahdomme olla se, joka korjaa ja paikkaa huopakattosi tai palahuopakattosi. Anna meidän näyttää, miten helposti, edullisesti ja vaivattomasti omakotitalon, mökin, autotallin, saunarakennuksen, paritalon tai ulkorakennuksen huopa- tai palahuopakaton voi korjauttaa! Kun asialla ovat kokeneet ammattilaisemme, valmista syntyy nopeasti, ja jokainen työvaihe tulee hoidettua erinomaisella tavalla. Huopakatto ei enää vuoda piipun juuresta tai TV-antennin kohdalta, ja kaikki jiirit sekä saumatkin ovat tiiviitä.

Huopakatto, mikä ei vuoda minkään läpiviennin tai jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta, onkin mitä parhain syy hymyyn. Jos huopakaton kattoikkuna tai kattoluukku vuotaa Porvoossa, voi kosteus pilata kattorakenteet – aikanaan ehkä myös sisäkaton ja esimerkiksi lattian. Me huomaamme kaikki huonokuntoiset, vaurioituneet tai kuluneet kohdat, ja tarjoamme niiden korjaamista. Panemme merkille myös kesämökin, saunamökin tai jonkin muun rakennuksen huopakaton huoltotarpeet. Kun kaikki huopakattohuollot on tehty ajallaan ja aukottomalla ammattitaidolla, pysyy tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto mitä parhaimmassa ja luotettavimmassa kunnossa.

Laitetaan kattosi kuntoon! Aloita siitä, että otat yhteyttä ja pyydät tarjouksen esimerkiksi huopakaton reikien paikkauksesta tai viemärintuuletusputken kohdalta vuotavan huopakaton korjaamisesta Porvoossa, Askolassa, Loviisassa, Myrskylässä, Pornaisissa tai Sipoossa. Tulemme paikan päälle kartoittamaan katon huolto- ja korjaustarpeet, ja sitten annamme edullisen tarjouksen huopakaton kunnostamisesta avaimet käteen -pakettina. Töiden osuus on yksityisasiakkaille kotitalousvähennyskelpoinen, ja koko urakan (tai vain jonkin prosenttiosuuden siitä) voi maksaa rahoitusalalla toimivan yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Vaikka urakan hinta on huokea, voit luottaa saavasi erinomaisen kattourakan ja kaupanpäällisiksi kattotarkastuksen.

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Meiltä niin pienet kattopaikkaukset kuin isot korjausurakatkin

Jos haluat säästää rahaa, kannattaa sinun tarkastaa tai tarkastuttaa huopakaton kunto joka kevät ja syksy. Tämä vinkki pätee myös silloin, jos omakotitalossasi, mökissäsi tai piharakennuksessasi on pelti- tai tiilikatto. Säännöllisesti toteutettujen kattotarkastuksen ansiosta pienimpiinkin muutoksiin katon kunnossa päästään puuttumaan nopeasti. Huopakaton reiät ja halkeamat kannattaa paikata heti, kun ne huomataan. Ilmakuplien tai ryppyjen tasoittamistakaan ei kannata siirtää tuonnemmas. Näin voidaan ehkäistä isommat vauriot, huopakattovuodot ja kosteusvauriot rakenteissa.

Me olemme nappivalinta huopakaton ja palahuopakaton pieniin paikkaustöihin Porvoossa. Teemme kaiken huolellisesti ja asiantuntevasti. Meiltä saat myös katon kunnon tarkastuksen, joko omana palvelunaan tai ilmaisena kaupanpäällisenä kaikkien muiden huopakattotöiden yhteydessä.

Meiltä saat parasta mahdollista apua myös isojen huopakattokorjausten tiimoilta. Onko kattosi painunut? Veikö tuuli katon mennessään, vai kaatoiko myrsky puun talon katolle? Muista meidät, niin saat kattosi kuntoon nopeasti ja luotettavasti.

Miten estää huopakattoa vuotamasta viemärintuuletusputken tai muiden läpivientien kohdalta Porvoossa?

Monet huopakattovuodot liittyvät läpivienteihin – tätä faktaa ei voi muuksi muuttaa. Se, että huopakatto vuotaa antennin, kattoikkunan, viemärintuuletusputken tai jonkin muun läpiviennin kohdalta, ei kuitenkaan ole kovin iso murhe. Ota yhteyttä meihin, niin laitamme huopakaton kuntoon Porvoossa erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Kattoläpiviennit pysyvät mahdollisimman hyväkuntoisina, kun jätät huopakaton ja palahuopakaton läpivientien asentamisen meidän kontollemme. Me tiedämme, miten erilaiset läpiviennit kuuluu valita, asentaa, tiivistää, eristää ja pellittää.

Jatkossa läpivientien kunto kannattaa tarkastaa jokaisen kevät- ja syyshuollon yhteydessä. Näin kuluneisiin tiivisteisiin tai muihin muutoksiin voidaan tarttua heti, eikä huopakaton alle pääse missään vaiheessa kosteutta. Huopakatot ja palahuopakatot on tarkastettava usein, vaikkei läpivientiä olisi.