KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Porvoo – Katto uusitaan rakenteiden vuoksi

Katto uusitaan ennen kaikkea rakenteiden vuoksi – niin kattorakenteiden kuin talon muidenkin rakenteiden. Vanha katto ei ole niin tiivis kuin uusi. Se voi vuotaa, ja silloin voi syntyä kosteusvaurioita. Pahimmassa tapauksessa kosteusvauriot leviävät sisäseiniin ja esimerkiksi lattiarakenteisiin. Jotta kosteus pysyisi jatkossakin talon ulkopuolella, tilaa vesikaton remontti Porvooseen, Askolaan, Loviisaan, Myrskylään, Pornaisiin tai Sipooseen meiltä. Meidän ammattilaisemme uusivat kaikenlaiset katot varmalla ammattitaidolla. Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattoremontissa käytetään laadukkaita materiaaleja, joilla voi olla jopa kymmenien vuosien mittainen tekninen takuu, ja esteettinen takuukin saattaa kestää neljännesvuosisadan. Kun vesikate, aluskate, kattoturvatuotteet, lintuesteet ja sadevesijärjestelmä on toteutettu asianmukaisella tavalla, on kokonaisuus pitkäikäinen ja erittäin kestävä.

Ulkokaton uusimisen yhteydessä kattoa voidaan uudistaa, modistaa ja muokata monin eri tavoin. Jos tasakatto ei enää vastaa sitä, mitä talon katolta odotat, voimme muokata siitä satulakaton. Kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut uusitaan (ellei niitä ole hiljan vaihdettu), mutta samalla katolle voidaan asentaa muita läpivientejä. Olisiko aurinkopaneelien aika? Kenties Porvoossa tarvitaan katon IV-töitä, ja katolle on siksi asennettava alipainetuuletin tai ilmainvaihtoputkia? Myös katon ja yläpohjan lisäeristys käy kätevästi kattosaneerauksen yhteydessä. Tiedämme, miten tärkeää on varmistaa se, ettei katon alle jää lämmintä ja kosteaa ilmaa, mistä voisi syntyä kondenssivettä. Riittävät eristeet, toimiva tuuletus (mikä järjestetään tarvittaessa vaikka alipainetuulettimen avulla) sekä laadukas aluskate ovat parhaat aseet kondenssivettä vastaan.

Ehkä kattosi viimeistellään peltisepäntöillä? Sekin onnistuu avullamme, sillä kokeneet ja taidokkaat kattopeltiseppämme ovat paras valinta piipun pellittämiseen, piipunhatun asentamiseen, jalkarännien toteuttamiseen ja kaikkiin muihin peltisepäntöihin.

Saat tietää, mitä kattoremontti maksaa, kun otat yhteyttä tähän kattourakoitsijaan sopiaksesi kanssamme arviointikäynnistä. Soita tai laita verkkoviestiä, niin asia lähtee rullaamaan. Paikan päällä selviävät kaikki asiat, joiden perusteella katon vaihdon hinta lasketaan. Hinta-laatusuhteemme on erinomainen, ja yksityisasiakas voi hyödyntää mahdollisuutensa kotitalousvähennykseen. Entä kattoremontin rahoitus – mistä sitä haetaan? Yhteistyökumppanimme, jolla on pitkä kokemus rahoitusalalta, on oiva valinta kattosaneerauksen rahoittamiseen. Voit hakea lainaa suoraan verkkosivujemme kautta, joten tämäkin vaihe etenee jouhevasti ja nopeasti.

Sen lisäksi, että remontoimme huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot sekä peltikatot, palvelemme asiantuntevasti myös muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti huopakatot ja palahuopakatot, jotka korjaamme, huollamme ja uusimme tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Uusimme ja kunnostamme kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut sekä muut kattotuotteet. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kattokorjauksilla pidennetään katon asentamisen ja uusimisen väliaikaa Porvoossa

Katon uusimisesta on pitkäaikainen ilo. Uusi katto, mikä on asennettu parhaiden ammattilaisten toimesta, on todella luotettava suoja vesi- ja lumisateilta. Uusi vesikatto kestää ulkolämpötilavaihteluita, rankkasateita ja UV-säteitä. Uusi katto ei kovetu, sammaloidu tai ruostu, joten se on helppohoitoinen ja hyvännäköinen todella kauan. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö uuttakin kattoa tulisi kuntotarkastaa usein. Suosittelemme, että kaikki katot tarkastetaan kahdesti vuodessa, koska joitain pieniä paikkaustarpeita saattaa esiintyä – samoin naarmujen paikkamaalaamisen kaltaisia huoltotarpeita. Kun kaikki paikkaustarpeet hoidetaan pois alta mahdollisimman nopeasti, pysyy katon kunto tasaisen hyvänä, ja ulkokaton uusimisajankohta siirtyy aina vain tuonnemmas.

Huopakaton syys- ja keväthuollot, sammaleentuhokäsittelyt ja pinnoitteen uusiminen voivat pidentää huopakaton asentamisen ja uusimisen väliaikaa jopa 40 vuoden mittaiseksi. Tarvittaessa tiivistämme saumat, paikkaamme reiät ja tasoitamme ilmakuplat. Palahuopakatto pitää uusia jo aiemmin, vaikka palahuopakatto olisi ammattilaisten asentama, huoltama ja korjaama. Tyypillisiä palahuopakaton korjauksia ovat ainakin irronneiden paanujen liimaus, jiirin tiivistys ja vuotavien läpivientien korjaus.

Peltikaton asentamisen yhteydessä asennettu aluskate pitää kattorakenteet kuivina, vaikka tuuli irrottaisi jonkin kattopellin tai vaikka katto vuotaisi harjapellin kohdalta. Vaikka aluskate olisi ehjä, kannattaa peltikaton myrsky- ja ruostevauriot kunnostaa mahdollisimman pian, sillä aluskatekaan ei kestä rasituksia loputtomiin. Säännöllisten kattotarkastusten aikana kannattaa tarkastaa muun muassa katon maalaustarve sekä se, missä kunnossa peltikaton kiinnikkeet (joko peltikattonaulat tai kateruuvit) ovat. Parhaassa tapauksessa peltikatto uusitaan vasta 50 vuoden kuluttua.

Tiilikatonkin asentamiseen Porvoossa kuuluu aluskatteen huolellinen asentaminen. Aluskate antaa lisäaikaa tehdä tiilikaton paikkaukset, joista ensimmäisenä tulee mieleen rikkinäisten tiilien vaihto. Jotta tiilet pysyisivät koossa, kannattaa katto pitää puhtaana ja sammaleettomana. Yhden kerran kannattaa teettää tiilikaton pinnoitus. Lumenpudotus tulee tilata aina tarvittaessa. Säännöllisesti tarkastettu ja asianmukaisesti ylläpidetty tiilikatto uusitaan kenties vasta 70 vuoden kuluttua.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Porvoo – Ensiluokkainen katto ilman kohtuuttomia kustannuksia

Paras mahdollinen katon vaihto etenee nopeasti, vaivattomasti, asiantuntevasti ja ilman kohtuuttomia kustannuksia. Tilaa huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, tiilikattoremontti tai peltikattoremontti Porvooseen meiltä, niin omakotitalon, autotallin, paritalon tai kesämökin katto uusitaan kaikin puolin ensiluokkaisella tavalla. Me olemme harjaantuneita ammattilaisia, joilta ei mene kauaa isonkaan katon uusimiseen. Koska teemme kaiken asiakkaan puolesta, on urakka asiakkaan kannalta erittäin helppo. Kokeneisuus näkyy myös siinä, että kattosaneerauksen jokainen työvaihe etenee virheettömästi. Hintakaan ei ole este, sillä tämä kattourakoitsija hinnoittelee kaikki peltikattotyöt, tiilikattotyöt ja huopakattotyöt maltillisesti.

Se, mitä juuri sinun peltikattoremonttisi tai vaikka palahuopakattoremonttisi maksaa, selvitetään tapauskohtaisesti. Tulemme Porvooseen tekemään kaikkia niitä mittauksia ja tarkistuksia, joita tarvitaan reilun tarjouksen laskemiseen. Kattoremontin hinta lasketaan muun muassa katon pinta-alan ja kaltevuuden perusteella, koska nämä kaksi asiaa vaikuttavat esimerkiksi katemateriaalien menekkiin ja työtuntien määrään. Myös talon korkeudella on merkitystä, samoin katon yksityiskohtien (kattoikkunoiden ja muiden läpivientien, jiirien ja lippojen) määrällä. Nämäkin asiat vaikuttavat siihen, kauanko katon uusimiseen on varattava aikaa.

Yksi eniten meitä kiinnostavista asioista on tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton rakenteiden kunto. Jos katon alla olevat rakenteet ovat hyvässä kunnossa, on kattoremontti nopeampi ja huokeampi kuin siinä tapauksessa, että kattorakenteet olisivat kattovuodon tai kondenssiveden pilaamat.

Joskus kattorakenteet vaativat erityishuomiota, vaikka niissä ei olisikaan lahovaurioita ja muita merkkejä kosteudesta. Katto voi olla painunut, jolloin kattoremonttiin on yhdistettävä katon oikaisu. Joskus kattoa halutaan korottaa tai muokata joko kaltevammaksi tai loivemmaksi. Tuollaisissakin tapauksissa kattorakenteiden kimpussa kuluu normaalia enemmän aikaa. Jos huopakaton tilalle ollaan asentamassa tiilikattoa, tullee kattorakenteita vahvistaa.

Summa summarum – jotta osaisimme laskea kattosi uusimiselle tiukan ja tarkan tarjouksen, tulemme ensin tarkastamaan tilanteen omin silmin.

Harkitse huopakattoa tai palahuopakattoa

Harkitse sinäkin huopakaton tai palahuopakaton asennuttamista. Bitumikatto on oiva valinta omakotitaloon, paritaloon tai autotalliin. Huoleton huopakatto sopii myös kesämökin uudeksi katoksi. Me olemme kokeneita huopakattoammattilaisia, joten ota yhteyttä huopakaton asentamisen tai uusimisen tiimoilta Porvoossa.

Huopakatto on huoleton katto, koska se on niin tiivis. Huopakatot ja palahuopakatot kestävät hienosti erilaisia rasituksia. Pisimmillään huopakatto voi kestää noin 40 vuotta, ja palahuopakatostakin saa oivallisen suojan noin 30 vuodeksi. Edullinen asennushinta, pitkä käyttöikä ja vähäiset huolto- sekä korjaustarpeet tekevät bitumikatosta kustannustehokkaan katon.

Huopakaton alla on erittäin mukavaa asua, sillä huopakatto ei pidä meteliä peltikaton lailla. Itse asiassa, huopakatto voi jopa eristää ääniä. Esimerkiksi lentomelu tuntuu enää vaimeasti huopakaton alla.

Huopakaton karhea pinta pitää lumimassat kiltisti paikoillaan – tosin tarpeeksi kaltevat huopakatot pitää varustella lumiesteillä pihalla liikkumisen turvallisuuden varmistamiseksi.

Sekin on tärkeää, että huopakatto on ilo silmälle. Laajasta valikoimasta löydät varmasti oikean väriset vuodat tai paanut. Voit valita ympäristöön sulautuvan värin tai ilakoida rohkeilla värivalinnoilla!