KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Porvoo – Laadulla ja ammattitaidolla on väliä kattoa vaihtaessa

Huopakatto kestää ensiluokkaisella tavalla vuosikymmenestä toiseen, mutta lopulta jokainen huopakatto ja palahuopakatto saavuttaa sen pisteen, jolloin ne on pakko uusia. Omakotitalon, kesämökin, autotallin tai paritalon huopakattosaneerausta ei kannata lykätä liian pitkään Porvoossa, sillä katto haurastuu koko ajan lisää. Oikein haurastuneeksi päässyt katto on epäluotettava. Se voi vuotaa sateella tai talvella, ja huopakattovuoto voi johtaa katon vesivahinkoon. Katon vesivahingosta voi olla hyvin ikäviä seurauksia. Pahimmassa tapauksessa kosteusvauriot muuttuvat niin pahoiksi, että koko rakennuksen arvo laskee.

Teetä autotallin, mökin, saunarakennuksen tai muun ulkorakennuksen (esimerkiksi karjasuojan tai kesäkeittiön) huopakattoremontti ajoissa, ja valitse asialle paras kattofirma. Uusien katemateriaalien ja kattotarvikkeiden laadulla on väliä, sillä vain parhaat kattotuotteet kestävät pohjoisille olosuhteillemme tyypillisiä kuormituksia. Myös sillä on väliä, kuka asentaa huopavuodat, huopapaanut, aluskermit, kattoläpiviennit, sadevesijärjestelmät ja muut kattotarvikkeet.

Suosittelemme siis sitä, että tilaat paritalon tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontin Porvooseen, Askolaan, Loviisaan, Myrskylään, Pornaisiin tai Sipooseen meiltä. Me teemme nopeasti, edullisesti ja aukottoman asiantuntevasti etenevän huopa- tai palahuopakattoremontin.

Uusi, upea ja lähes huoltovapaa katto voi jopa nostaa kiinteistön arvoa. Jos olet myymässä omakotitaloasi tai mökkiäsi, kannattaa pohtia ainakin joidenkin isojen remonttien teettämistä ennen myynti-ilmoituksen julkaisemista. Monet ostajat ovat kiinnostuneempia sellaisista kiinteistöistä, joita ei heti tarvitse alkaa remontoida. Huopakattoremonttia pidetään isona remonttina, mutta kun asioit meidän kanssamme, saatat tulla kokonaan toisiin ajatuksiin. Meidän tekemämme katon vaihto etenee nopeasti, vaivattomasti ja mitä kukkaroystävällisimmällä hinnalla.

Omakotitalon ja mökin huopakattoremontista voi hakea kotitalousvähennystä, ja kaikki erilaiset huopakattoremontit voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla lainalla. Pääset hakemaan huopakattoremontin rahoitusta meidän kotisivujemme kautta, ja summan tiedät heti alkutarkastuksen jälkeen. Ota yhteyttä vaikka saman tien, niin sovitaan yhdessä alkutarkastuksen ajankohdasta. Tuon alkutarkastuksen jälkeen pystymme laatimaan tiukan tarjouksen kyseisen tiivissaumakaton, kolmiorimahuopakaton tai esimerkiksi palahuopakaton uusimisesta.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Porvoo – Valitse tämä kattofirma, jos kaipaat vaihtelua

Uuden huopakaton ei tarvitse olla samanlainen kuin se katto, mitä olet katsellut edelliset 30–40 vuotta. Jos asuinalueesi rakennusten tai sinun omistamasi talon ulkonäköä ei säädellä viranomaisten (kuten Museoviraston) toimesta, voidaan kattoa muokata reilulla kädellä.

Omakotitalossasi saattaa olla tasakatto, joiden kulta-aikaa oli 1960-luku – ellei talossasi ole 1970-luvulle tyypillistä loivaa kattoa ja umpiräystäitä? Jos haluat, voimme muokata katostasi kaltevamman, jolloin vesi, roskat ja lumi pääsevät paremmin poistumaan katolta. Jos koet kattosi liian kaltevaksi, voi sitä olla mahdollista muokata loivemmaksi. Tämä tuo helpotusta ja varmuutta omatoimiseen liikkumiseen katolla.

Tiivissaumakaton tilalle voidaan asentaa palahuopakatto, palahuopakaton tilalle kolmiorimahuopakatto ja kolmiorimahuopakaton tilalle vaikka peltikatto. Kannattaa kuitenkin ensin tarkastaa, mikä värisiä vuotia olisi saatavilla, sillä voit saada vaihtelua jo katon väriä vaihtamalla. Oletko kyllästynyt tummiin ja klassisen kuusikulmaisiin paanuihin? Siinä tapauksessa saatat innostua punaisista XL-paanuista tai esimerkiksi nelikulmaisista huopalaatoista. Nykyaikaisissa paanuissa ei ole enää suojamuovia, joten paanujen asentaminen on joutuisaa, eikä muoviroskaa synny entiseen malliin.

Vaihtelua saa myös erivärisellä sadevesijärjestelmällä ja uusilla kattoläpivienneillä. Mökin katolle asennettavat aurinkopaneelit voivat korvata kalliin sähköliittymän. Omakotitalon katolle voidaan asentaa niin kattoikkunoita kuin erilaisia ilmanvaihtoputkiakin.

Jos kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa eikä niitä tarvitse jatkaa tai vahvistaa, voidaan huopakaton tai palahuopakaton uusimisessa ”oikaista”. Taloudellisin tapa uusia bitumikatto tai bitumipaanukatto selviää paikan päällä, mutta tahdomme jo tässä vaiheessa väläyttää mahdollisuutta asentaa uusi katto suoraan vanhan katon päälle Porvoossa. Me saamme tällaisesta kattoremontista vaihtelua, sinä kustannussäästöjä.

Kattopositiivisuus vai omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti?

Kattopositiivisuus voisi tarkoittaa sitä, että jokainen rakastaisi omaa kattoaan riippumatta siitä, millainen se on.

Tämä on hyvä lähtökohta niin kauan kuin se tarkoittaa katon huoltamista. Omakotitalon, autotallin, kesämökin tai paritalon huopakatto pysyy hyvässä kunnossa vuosikymmenestä toiseen, kun se puhdistetaan kahdesti vuodessa. Vanhetessaan katto voi sammaloitua. Sammaleet kannattaa poistaa saman tien sammaleenpoistoaineella. Kulunut pinnoite voidaan uusia, ja tämä työ voi antaa bitumikatolle lisää käyttöikää jopa parinkymmenen vuoden edestä.

Jos tasakattoon, aumakattoon, pulpettikattoon tai vaikka aumakattoon tulee jokin vaurio, pitää katto korjauttaa mahdollisimman pian, sillä pienikin ongelmakohta voi saada katon vuotamaan. Huopakaton reikiä, ilmakuplia tai esimerkiksi repsottavia saumoja ei siis pidä hyväksyä, vaan katto tulee korjata – tai uusia.

Ammattilaisemme osaavat arvioida, missä vaiheessa on aika tehdä omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti. Palahuopakatto voi kestää 30 ja huopakatto jopa 40 vuotta, mutta esimerkiksi pahat kosteus- tai myrskyvauriot voivat aikaistaa huopakattoremonttia. Jos katon korjaaminen maksaisi suurin piirtein saman kuin katon vaihto, on taloudellisempaa aloittaa huopa- tai palahuopakattoremontti. Katon korjaus voisi antaa katolle vain joitain lisävuosia, kun taas uusi huopakatto voi kestää monta kymmentä vuotta.

Tilaa meiltä huopakaton jokakeväinen ja -syksyinen huolto (eli huopakaton ilmapuhallus ja rännien tai kattokaivojen puhdistus), niin saat kattotarkastuksen kaupan päälle. Tuon tarkastuksen yhteydessä tutustumme niin piipunjuuren tiiviyteen, sadevesijärjestelmän toimintaan kuin katon jiirienkin kuntoon. Jos tarpeen, saat tarjouksen huopakattosi tai palahuopakattosi korjaamisesta tai jostakin lisähuollosta. Kuten edellä todetaan, aikanaan tulemme tarjoamaan sinulle myös omakotitalon, paritalon, autotallin tai esimerkiksi saunamökin huopakattoremonttia Porvoossa.