KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Sipoo – Asiakastyytyväisyys on ensiarvoinen asia

Tilaa huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus meiltä Sipoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa tai Mäntsälässä. Tulet saamaan ensiluokkaista palvelua, sillä asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Asiakasta ei pidetä tyytyväisenä, jos katto korjataan hutiloiden, tai jos kattoa ei aleta nopeasti korjata. Kiskurihinnatkaan eivät johda asiakastyytyväisyyteen. Jotta voisimme pitää asiakkaamme tyytyväisinä, olemme järjestäneet toimintamme niin, että pystymme korjaamaan omakotitalojen, mökkien, paritalojen, saunarakennusten ja muiden ulkorakennusten huopakatot ja palahuopakatot nopealla aikataululla sekä hyvällä hinnalla.

Saat aina yhtä asiantuntevaa palvelua meidän katonkorjaajiltamme. Ota yhteyttä, jos huopakatto vuotaa piipun juuresta, tai jos huopakaton kattoikkuna vuotaa Sipoossa. Soita meille silloinkin, jos huopakatto vuotaa viemärintuuletusputken tai jonkin ihan muun läpiviennin kohdalta. Vuotaako huopakatto jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta? Siihenkin meillä on ne parhaat ratkaisut.

Parhaassa tapauksessa pääsemme paikkaamaan huopakattoa tai palahuopakattoa jo ennen kattovuodon syntymistä. Esimerkiksi huopakatteessa oleviin kupruihin ja halkeamiin kannattaa puuttua heti, samoin palahuopakatosta irronneisiin paanuihin. Kaikki katon korjaus- ja huoltotarpeet huomataan nopeasti, jos katto tarkastetaan talven molemmin puolin. Suosittelemme lämpimästi säännöllisiä kattotarkastuksia tai katon kevät- ja syyshuoltojen tilaamista meiltä. Jos teetät huopakaton tai palahuopakaton puolivuosittaiset puhdistukset meillä, saat katon tiiviyden tarkastuksen kaupan päälle – ei huono diili!

Huonoja diilejä eivät ole muutkaan huopakattourakkamme. Yksityisasiakas voi hakea jälkikäteen kotitalousvähennystä, mutta kattotöiden rahoitusta kannattaa hakea jo etukäteen. Pääset rahoitusalalla aktiivisesti toimivan yhteistyökumppanimme verkkopalveluun kotisivuillamme olevan linkin kautta.

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Ryppyilevä katto kuntoon!

Jos huopakattosi on alkanut ryppyillä sinulle, ota yhteyttä meidän katonkorjauspalveluumme. Me tiedämme, miten ilmakuplat, rypyt, ilmataskut ja muut pikkuvauriot kannattaa korjata. Toki korjaamme myös isommat vauriot (kuten huopakaton, minkä päälle on kaatunut puu), mutta korostamme aina myös pienten vaurioiden nopean ja ammattitaitoisen korjaamisen merkitystä. Pienet reiät, halkeamat, saumavuodot ja rypyt ovat korjattavissa nopeasti ja edullisesti. Jos huopakaton tai palahuopakaton pieniin vaurioihin ei puututa, voi tilanne pahentua. Jonain päivänä puhutaankin ehkä jo vuotavasta huopakatosta ja sen lieveilmiöistä.

Anna siis meidän laittaa ryppyilevä kattosi kuntoon Sipoossa. Rypyt johtuvat kermien välissä olevasta kosteudesta, halkeamat taas katteen ikääntymisestä ja kulumisesta. Saumavuodosta voidaan kiittää esimerkiksi sammaleita, joiden juuret tahtovat läpi vuotien saumoista. Sammaleet voivat aiheuttaa myös kattoreikiä. Toki kattoreikiä voi syntyä myös siksi, että tuuli tai lumi irrottaa huopakatolta joitain kattotarvikkeita.

Aina kun teemme jonkin huopakaton paikkauksen Sipoossa, teemme ilmaisen kattotarkastuksen kaupan päälle. Sen jälkeen osaamme kertoa niistä toimenpiteistä (esimerkiksi sammaleenpoistosta), joilla katon vaurioituminen voidaan ehkäistä jo ennalta.

Uusitaanko huopakaton kattoluukku, jos se vuotaa Sipoossa?

Huopakaton kuntotarkastajan kannattaa kiinnittää huomiota kaikkiin katon läpivienteihin, kuten kattoluukkuun, piipun juureen ja ilmanvaihtohormin läpivientiin. Huopakatto tai palahuopakatto voi vuotaa jonkin läpiviennin paikkeilta.

Asiantuntijamme selvittää nopeasti sen, miten vuotava huopakatto tulee tiivistää Sipoossa. Joskus riittää huopakatteen ja esimerkiksi kattoluukun liitoskohdan tiivistäminen, mutta joskus kattoluukku kannattaa uusia. Poistaa sitä ei kannata, sillä kattoluukku helpottaa siirtymistä ulkokatolta välikatolle (ja toisin päin). Jos vuotava kattoluukku on ehtinyt aiheuttaa kosteusvaurioita katon alla, annamme tarjouksen, mikä sisältää myös kosteusvaurioiden kunnostamisen. Periaatteemme on se, että jokainen katto kannattaa laittaa kerralla kuntoon, ja tämä tarkoittaa itsestään selvästi myös kattorakenteiden kunnostamista (sekä mahdollisten huoltotarpeiden täyttämistä). Ota yhteyttä, niin et joudu enää arvailemaan huopakattosi kuntoa.