KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun korjaus ja uusiminen Sipoo

Sipoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa sekä Mäntsälässä tarvitaan monenlaisia kattourakoita. Joskus kyse on kattoremontista, sillä jokainen katto tulee jossain vaiheessa tiensä päähän. Jos kattoa ei ole pakko uusia, annamme tarjouksen sen korjaamisesta. Mineriittikatto on poikkeus – se pitää uusia vaurioiden korjaamisen sijaan.

Jotta tiilikattoa, peltikattoa tai huopakattoa olisi korjattava mahdollisimman vähän ja harvoin, kannattaa huolehtia sen huoltamisesta. Erilaisia kattohuoltoja ovat muun muassa kattomaalaukset, sammaleenpoistot ja lumenpudotukset.

Aina kun tilaat meiltä jonkin kattotyön, saat kaupan päälle kattotarkastuksen. Kattotarkastus Sipoossa voi kertoa vaikka siitä, että katto vuotaa kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta.

Kattoläpiviennin kohdalta alkaneen kattovuodon korjaus voi tarkoittaa läpiviennin uusimista. Asennamme katollesi laadukkaan kattoikkunan tai vaikka kattoluukun. Joskus riittää, että tiivistämme katon ja esimerkiksi kattovalokuvun liitoskohdan.

Tarvittaessa korjaamme myös katon alle syntyneet kosteusvauriot. Jotta mikään vesivuoto ei jatkossa kastelisi katon alla olevia rakenteita, tulee aluskatekin tiivistää. Aluskatteen paikkaus voi tarkoittaa aluskatteen ylösnostojen korjausta tai esimerkiksi aluskatteen osittaista uusimista kattoluukun kohdalta.

Koska emme jätä mitään hommaa puolitiehen, tarkastamme, pitääkö kattovalokuvun tai kattoikkunan eristeet ja höyrynsulutkin uusia tai korjata. Teemme kaiken, mitä tarvitaan, sillä tavoitteemme on saada katto jälleen ensiluokkaiseen kuntoon. Luotettavan hyvässä kunnossa oleva katto on suuri ilon aihe etenkin rankkasateilla – tai talvella.

Ota yhteyttä minkä tahansa kattotyön tiimoilta ja pyydä siitä kilpailukykyinen tarjous! Yhteistyökumppanimme on valmiina auttamaan sinua kattotöiden rahoittamisessa. Kun palahuopakatto, aaltopeltikatto, tiilikuvioinen peltikatto tai esimerkiksi konesaumakatto on korjattu, voi yksityisasiakas hakea kotitalousvähennystä. Palvelemme myös taloyhtiöitä, joten ota yhteyttä vaikka kerrostalon peltikaton tai rivitalon huopakaton korjaamisen tiimoilta.

Kattotuotteiden kunnostuksen lisäksi, korjaamme katot kokonaisuudessaan. Erikoisosaamisen alueinamme ovat mm. huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt sekä niiden remontointi. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä huollamme katot tarjoten katollesi pitkäikäisyyttä vesikourujen puhdistuksella ja talvisilla lumenpudotuksilla. Kattoremontit sekä muut kattotyöt toteutetaan kaikille katetyypeille, materiaaleille ja rakennuksille laadukkaana avaimet käteen -pakettina.

Pyydä tarjous mistä tahansa kattotyöstä!

Meiltä saat kattotuotteiden korjaukset ja uusimiset sekä muut kattotyöt viimeisen päälle priimalaadulla. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kattoikkuna tai kattovalokupu vuotaa? Meiltä kuulet siitä, miten kannattaa toimia

Kerromme mielellämme siitä, miten sinun kannattaa toimia, jos talon katto vuotaa kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta. Vastaus on sama, olipa kyse vuotavasta läpiviennistä tai vaikka vuotavasta jiiristä. Kattovuodon korjaus ei ole mitään lastenleikkiä. Vuotava katto pitää korjata niin, että kattovuoto saadaan kerralla kuntoon, ja että mahdolliset kosteusvauriot saadaan poistettua päiväjärjestyksestä. Suosittelemme siis seuraavaa: ota yhteyttä meihin mahdollisimman pian!

Meidän taitavat kattoammattilaisemme ovat loistovalinta korjaamaan peltikattoa, tiilikattoa, huopakattoa tai minkä tahansa katon läpivientejä. Kun olet ottanut yhteyttä, tiedämme, missä apuamme tarvitaan. Kiirehdimme paikan päälle paikallistamaan kattovuotoa ja laskemaan kattokorjaukselle hintaa. Suojaamme vuotavan kohdan säiltä, kartoitamme sattuneet vahingot ja alamme keskustella asiakkaan kanssa edessä olevan kattourakan yksityiskohdista.

Jos vuotavan kattoikkunan tai kattovalokuvun alla on hyvässä kunnossa oleva aluskate, eivät kattorakenteet tai eristeet ole kastuneet kattovuodosta huolimatta. Saamme katon kuntoon hyvin nopeasti ja edullisesti, joten kannattaa seurata sekä vesikatteen että aluskatteen kuntoa – näin monet ikävät ongelmat voidaan välttää.

Jos katon alle on päässyt kosteutta Sipoossa, aloitamme kattorakenteiden kuivattamisen tai lahovaurioiden kunnostamisen. Märät eristeet pitää ensi tilassa vaihtaa, jotta ne eivät homehtuisi, ja otamme tämänkin hoitaaksemme. Myös aluskatteesi tullaan korjaamaan tarkoituksenmukaisella tavalla.

Tarvittaessa vaihdamme vanhan kattoikkunan tai kattovalokuvun tilalle uuden tuotteen. Saat myös ilmaisen kattotarkastuksen, minkä aikana kartoitamme kattosi mahdolliset huolto- tai lisäkorjaustarpeet. Ammattilaistemme silmät huomaavat asioita, joita maallikko ei ehkä tulisi ajatelleeksikaan. Ammattilainen osaa kiinnittää huomiota esimerkiksi törröttäviin nauloihin tai ruuveihin, joiden tiivisteet ovat hapertuneet. Ammattilainen muistaa tarkastaa myös jiirien tiiviyden, sadevesijärjestelmän vedon edellytykset, kattotikkaiden kiinnikkeet sekä sen, onko piipunhattu kunnolla paikoillaan.

Kattoluukku tai tarkastusluukku vuotaa – Olisiko se voitu ehkäistä?

Jos rivitalon, omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi paritalon kattoluukku vuotaa Sipoossa, ei kannata käyttää aikaa ja energiaa sen miettimiseen, olisiko kattovuoto voitu ehkäistä. Tärkeintä on saada kattokorjaajamme pikaisesti paikalle, sitä mitä nopeammin kattovuoto korjataan, sitä helpommalla tästäkin urakasta voidaan selvitä. Se, että kattokorjaus on helposti ja nopeasti suoritettavissa, vaikuttaa myös katon paikkauksen hintaan. Kaikki kattotyömme hinnoitellaan kilpailukykyisesti, mutta kattovuodon aiheuttamien kosteusvaurioiden kunnostus näkyy kyllä loppusummassa (ainakin jollain tavalla).

Kerromme kuitenkin hieman siitä, miten kattovuoto tarkastusluukun kohdalta voidaan ehkäistä. Sataprosenttisella varmuudella ei mitään kattoa voida pitää tiiviinä, joten jokaisen ulkokaton alle tarvitaan ehjää ja ammattitaidolla asennettua aluskatetta.

Kattoluukun hyvän kunnon perusta luodaan kattoluukkua asennettaessa. Kattoluukku voidaan asentaa tiilikatolle, peltikatolle tai huopakatolle jo kattoremontin yhteydessä, mutta meiltä sujuu myös kattoluukun jälkiasentaminen. Tiivistämme kattoluukun asianmukaisella tavalla, emmekä unohda aluskatteen ylösnostojen toteuttamista.

Jatkossa kattoluukku (kuten kaikki muutkin kattoläpiviennit) tulee tarkastaa puolen vuoden välein. Kun katto tarkastetaan näin usein, osataan kuluneisiin tiivisteisiin puuttua ajoissa. Tiivisteet kuluvat muun muassa lumen ja veden painon takia. Talvella kattoluukun päällä voi olla paljon vettä ja lunta, joten ei ihme, että vuotavia kattoluukkuja huomataan (ja korjataan) paljon juuri keväisin. Myös muut rasitukset kuluttavat katon läpivientejä, joten kannattaa pitää kiinni jokakeväisistä ja jokasyksyisistä katon kunnon tarkastuksista.

Kattotarkastajamme ovat vain yhden puhelinsoiton päässä. Sinun ei ole pakko maksaa siitä, että tarkastamme kattosi ja sen läpivientien tiiviyden. Jos teetät samalla vaikka katon syyshuollon tai rikkinäisten tiilien vaihdon, saat kattotarkastuksen kaupan päälle. Ei ole niin pientä kattotyötä, ettemme tarjoaisi tätä katon korjaus- ja huoltotarpeiden kartoitusta ilmaiseksi!