KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Sipoo – Varmista kattosi kunto kattohuolloilla

Vesikatto ei ole lämmöneriste – se on nimenomaan suoja taivaalta satavilta vesiltä (ja lumilta). Toki vesikatto toimii myös ”kantena”, mikä suojaa roskilta ja tuulilta. Vesikaton tekninen käyttöikä voi olla jopa melkein sata vuotta. Se, kuinka kauan katon voi odottaa kestävän, riippuu katemateriaalista. Valmistaja on voinut luvata katteelle jopa puolen vuosisadan mittaisen takuun. Katon pinnoitteella voi olla oma takuunsa. Kun luet pienellä präntätynkin, huomaat, että takuun voimassaolo edellyttää katon huolto-ohjelman noudattamista.

Varmista takuun pysyminen voimassa sekä kattosi hyvä yleiskunto kattohuolloilla! Kattohuollot ovat katon kunnolle ja kestävyydelle niin tärkeitä, että niiden tekemättä jättäminen voi jopa puolittaa katon käyttöiän pituuden.

Tilaa kaikki kattohuollot Sipoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa sekä Mäntsälässä meiltä. Me olemme harjaantuneita kattohuoltajia, jotka osaavat huoltaa niin konesaumakatot, peltikatot, huopakatot, tiilikatot kuin esimerkiksi mineriittikatotkin. Meillä on kalustoa, välineistöä ja henkilöstöä kaikenlaisiin kattohuoltoihin, joten omakotitalojen, mökkien, paritalojen ja autotallien kattohuoltojen ohella voit tilata meiltä myös taloyhtiöiden (rivitalojen ja kerrostalojen) sekä muiden kiinteistöjen kattojen huollot.

Esimerkiksi lumenpudotus voidaan hoitaa vaikka nosturiauton avulla, joten talon korkeus ei ole este. Lumenpoisto on yksi niistä kattohuolloista, mitkä kannattaa jättää ammattilaisille, sillä pahimmillaan lumenpudotus voi olla vaaraksi sekä lumenpudottajalle, ohikulkijoille että katolle. Tilaa turvallisesti ja ongelmitta etenevä lumenpoisto Sipooseen meiltä. Voimme hoitaa samalla myös jääpuikkojen pudotuksen ja rännien sulatuksen vesihöyryllä.

Lumenpoistoa tuskin tarvitaan joka talvi. Roskien poisto katolta on hyvä esimerkki säännöllisesti toistuvista kattohuolloista. Teemme sellaisen joka kevät ja syksy, jotta kattosi kunto ei suotta alkaisi mennä alaspäin. Katon puhdistus suojaa kattoa muun muassa ruostumiselta, haurastumiselta ja rapautumiselta.

Lumenpoistot ja muut katon huollot ovat yksityisasiakkaille kotitalousvähennyskelpoisia työsuorituksia. Lopuksi tahdomme muistuttaa yhteistyökumppanimme tarjoamasta rahoituksesta sekä siitä, että tarjoamme joka ikisen tiilikatto-, huopakatto- ja peltikattohuollon yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen. Kattotarkastus kertoo totuuden tasakaton tai vaikka taitekaton kunnosta. Sen perusteella osaamme tarjota sinulle kattosi mahdollisesti tarvitsemia paikkauksia, tai vaikka lumiesteiden uusimista.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muutkin kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot, korjaamme aluskatteet, kunnostamme kattoikkunat sekä muut kattotuotteet ja tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Erityisen tarkkaa ja pitkänlinjan osaamista meillä on huopakattojen korjauksista sekä huopakattojen remontoinnista, mutta käsiemme kautta kunnostuvat kaikki muutkin katemateriaalit viimeisen päälle tarkasti.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon puhdistus Sipoossa: ei konstilla millä hyvänsä

Katon puhdistus Sipoossa pitää katon siistinä, ja siisti katto vaikuttaa siihen, miltä koko rakennus näyttää tai on näyttämättä. Katon puhdistus vaikuttaa myös katon yleiskuntoon, sillä roskainen katto kuivuu hitaasti, ja kosteus voi nopeuttaa katon haurastumista. Haurastunut katto voi alkaa vuotaa, ja jos asioiden kulkuun ei vieläkään puututa, voi edessä olla kattovuoto laho- ja homevaurioineen.

Katon puhdistus pitää katon helppohoitoisenakin, sillä roskien säännöllinen poistaminen katolta estää lian pinttymisen ja katon sammaloitumisen. Jos lika tarttuu katteeseen ja/tai sammaleet saavat otteen katosta, tarvitaan perusteellisempaa kattopuhdistusta kuin katon harjausta tai ilmapuhaltamisesta.

Kattoa ei ole pakko puhdistaa itse. On monia tilanteita, jolloin katon puolivuosittainen puhdistaminen kannattaa jättää meille. Ehkä aika ei riitä, tai et pidä korkeista paikoista. Kenties et pidä katon harjaamisesta, tai haluat käyttää aikaasi johonkin mukavampaan. Me emme tarvitse mitään selityksiä: ota yhteyttä ja tilaa katon kevät- ja syyshuollot meiltä, niin tulemme putsaamaan kattosi!

Katon puhdistusta ei tehdä millä hyvänsä konstilla. Painepesuri kannattaa unohtaa jo kättelyssä. Roskien, kuten neulasten, poisto katolta kannattaa tehdä joko harjaamalla tai ilmapuhaltamalla. Huopakattoa ei kannata harjata kuin erityistilanteissa, ja silloinkin erittäin kevyesti. Mekaanisen puhdistamisen sijaan kannattaa suosia katon puhdistamista ilmapuhaltimilla.

Tiilikaton voi harjata – reipas harjaus on itse asiassa paras tapa puhdistaa tiilikatto.

Peltikaton huoltaja voi hyvin pitkälti itse päättää, poistaako hän katon roskat harjaamalla vaiko ilmapuhallinta käyttämällä.

Kun katto on saatu puhtaaksi sille puolen vuoden aikana kertyneistä roskista ja muista epäpuhtauksista, on aika puhdistaa vesikourut Sipoossa. Sadevesikourut puhdistetaan nimenomaan katon puhdistuksen jälkeen, sillä katon puhdistus ajaa ison osan roskista katon reunalle asennettuihin ränneihin.

Ilmainen kattotarkastus kuuluu totta kai myös katon kevät- ja syyspuhdistuksen yhteyteen. Tarkastamme katon ehjyyden, kattoläpivientien tiiviyden ja muun muassa sen, ovatko kaikki kattoturvatuotteet hyvässä kunnossa. Jos katon alle pääsee, käymme tarkastamassa aluskatteen, yläpohjarakenteiden ja eristeiden kunnon.

Sammaleen poisto huopakatolta ja tiilikatolta Sipoossa – Ota yhteyttä, niin urakka on osaltasi ohi

Kaikki kattotyömme tehdään avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaan tehtäväksi jää lähinnä yhteyden ottaminen meihin. Kun olet ottanut yhteyttä, tiedämme, että Sipoossa tarvitaan esimerkiksi sammaleenpoistoa katolta. Hoidamme kaiken tästä eteenpäin. Toki laskun maksamisen ilo jää asiakkaalle, mutta kun lasku on jo lähtökohtaisesti edullinen, siitä voi saada kotitalousvähennystä ja sen voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, onnistuu työ työvaihe kaikin puolin mukavasti.

Sammaleentuhokäsittelyä tarvitaan aina, jos katolla kasvaa sellaisia sammaleita, mitkä eivät irtoa harjaamalla tai ilmapuhaltamalla. Sammaleista on paljon haittaa omakotitalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon tai esimerkiksi saunarakennuksen katolle. Sammaleet sitovat kattoon kosteutta, minkä seurauksena katto haurastuu turhan nopeasti. Sammalten juuret tahtovat aina vain syvemmälle katteeseen, mikä sekin lisää katon haurastumista ja kattovuotojen todennäköisyyttä. Älä anna sammaleiden lyhentää kattosi käyttöikää. Tilaa sammaleentuhokäsittely Siposeen vaikka heti!

Sammaleet kannattaa poistaa myös sen takia, miten epäsiistin ja vanhan oloisen ne katosta tekevät. Ei ole kuitenkaan samantekevää, miten sammaleet, jäkälät tai muut kasvustot katolta poistetaan. Esimerkiksi painepesuri ei sovi sammaleiden poistamiseen. Me teemme sammaleenpoiston kemiallisesti, eli levitämme katolle sammaleenpoistoainetta. Tuo aine saa imeytyä syvälle kattoon, jotta sammalten juuret ja itiöt kuolisivat. Kun käsittely on ohi, katto on siisti, eikä uusia sammaleita tarvitse odotella. Katto pysyy siistinä pitkään joka kevät ja syksy tehtävän roskien poiston avulla.

Myös sammaleentuhokäsittelyn yhteydessä saat meiltä ilmaisen kattotarkastuksen. Näin saat heti tietää sammaleiden mahdollisesti aiheuttamista ongelmista ja siitä, miten niihin kannattaa puuttua. Tarvittaessa tarjoamme vaikka rikkinäisten tiilien vaihtoa tai huopakaton saumojen tiivistämistä.

Tiilikattosi haaveilee säännöllisistä harjauksista Sipoossa

Tiilikatto on hieno katto, mikä saattaa suojata rakennuksesi säiltä jopa 70 vuoden ajan. Auta tiilikattoasi auttamaan sinua, ja huolehdi sen säännöllisistä harjauksista. Harjaus on niin tärkeä huoltotoimenpide tiilikatolle, että olemme varmoja siitä, että tiilikattosi toivoo tulevansa säännöllisesti harjatuksi Sipoossa.

Tilaa tiilikaton harjaus meiltä, niin homma hoituu nopeasti ja kattoystävällisesti. Saat kaupan päälle tiilikaton kunnon, ehjyyden ja tiiviyden tarkastuksen. Tuon kattotarkastuksen aikana huomaamme niin rikkinäiset tiilet, revenneet aluskatteet, vääntyneet rännit kuin vuotavat kattoluukutkin. Koska käymme mahdollisuuksien mukaan myös katon alla, eivät aluskatteen repeämät tai yläpohjan tuuletuksen puutteetkaan jää huomaamatta.

Emme vain kerro katon (mahdollisista) korjaus- ja huoltotarpeista, vaan laadimme niistä myös tarjouksen. Tartu siihen, niin kattosi on pian taas priimakunnossa! Jos mitään ei tarvita, emme tarjoakaan mitään.

Tiilikaton harjaus on hellävarainen ja turvallinen tapa roskien poistoon tiilikatolta, sillä se ei kuluta katon pintaa esimerkiksi painepesun tavoin. Harjamme irrottavat katolta myös pintasammaleet. Tarvittaessa tarjoamme sinulle sammaleentuhokäsittelyä sammaleista eroon pääsemiseksi. Tiilikaton harjaukseen kuuluu ilman muuta rännien puhdistus, sillä vesikourut on katon tavoin puhdistettava puolivuosittain.