KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Sipoo – Uudet vuodat ja paanut antavat parhaan suojan sateilta

Huopakatot ovat suosittuja kattoja Sipoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa ja esimerkiksi Mäntsälässä. Huopakattojen suosiota selittää muun muassa niiden edullisuus, tyylikkyys, kestävyys ja helppohoitoisuus. Huopakatto antaa hyvän suojan sateilta ja talven lumilta.

Omakotitalon huopakattoremonttia voi lykätä huoltamalla kattoa säännöllisesti. Myös autotallin huopakattoremontti siirtyy kauemmaksi, kun katto pidetään roskattomana ja sammaleettomana. Ota yhteyttä meihin kaikkien huopakattohuoltojen tiimoilta – me tiedämme, miten huopakatto tai palahuopakatto pidetään mahdollisimman pitkäikäisenä.

Loputtomiin kesämökin tai esimerkiksi saunarakennuksen huopakattoremonttia ei voida paeta. Saunamökin huopakattoremontti on edessä viimeistään siinä vaiheessa, kun katto on nelikymppinen. Palahuopakattoremonttia tarvitaan Sipoossa ja muualla Suomessa jo jonkun verran aikaisemmin.

Mitä enemmän iäkkäässä huopakatteessa alkaa olla reikiä, kupruja, halkeamia ja muita pikkuvikoja, sitä lähempänä esimerkiksi paritalon huopakattoremontti alkaa olla. Huopakatto kannattaa uusia, ennen kuin sen kunto romahtaa ihan totaalisesti, sillä hyväkuntoiset kattorakenteet tekevät huopakattoremontista tai palahuopakattoremontista edullisemman ja helpomman. Kattorakenteet eivät ole kauaa hyvässä kunnossa, jos vanhat huopavuodat tai -paanut alkavat vuotaa sateella.

Kun teetät huopakattoremontin meillä, saat upean katon, minkä tuliterät vuodat tai paanut suojaavat taloasi kaikissa keleissä. Voit valita laajasta värivalikoimasta mieleisesi värin. Sadevesijärjestelmä ja kattoturvatuotteet voidaan soinnuttaa siihen, ellet halua rakennukseesi rytmiä poikkeavan värisillä kattotarvikkeilla.

Jokainen uuden huopakaton sauma, jiiri ja läpivienti on tiivis, ja uusi katto on pitkään todella helppohoitoinen. Huopakattoremontti on pian ohi eikä se maksa paljoa, jos asialla ovat ammattilaisemme. Silti hiljattain teetetty kattoremontti voi nostaa koko kiinteistön arvoa ja lisätä sen houkuttelevuutta asuntomarkkinoilla. On siis monta syytä teetä huopakattoremontti, joten eiköhän aleta hommiin?

Saat tarjouksen mökkisi tai esimerkiksi omakotitalosi huopakattoremontista pian yhteydenottosi jälkeen. Kun työt on tehty, kannattaa hakea kotitalousvähennystä. Jo ennen urakan alkamista voit olla yhteydessä yhteistyökumppaniimme kattoremontin rahoituksen tiimoilta.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Sipoo – Vesikaton remontti on joka kerta erilainen kokonaisuus

Vesikaton remontti suunnitellaan tapauskohtaisesti, ja hyvän suunnitelman ansiosta töiden käytännön toteutus sujuu jouhevasti. Ei ole kahta samanlaista kattosaneerausta, joten asentajillamme ei ole koskaan tylsää. Huopakattoremonttienkin välillä on suuria eroja. Joskus uusimme palahuopakaton, joskus tiivissaumakaton ja joskus kolmiorimahuopakaton. Joskus kyseessä on pinta-alaltaan suuri katto, joskus taas pienen mökin postimerkin kokoinen katto. Toisinaan uusimme tasakaton huopakaton, kun taas välillä olemme uusimassa jyrkän katon palahuopakattoa.

Joskus huopakaton uusimiseen liittyy paljon korjauksia. Voi olla, että katto on vuotanut pitkään, ja siksi sen alta löytyy sekä lahoa että hometta. Ehkä tuuli on kaatunut puun katon päälle? Silloin katon alla olevat rakenteet voivat vaatia perusteellista kunnostusta, ennen kuin niiden varaan voidaan asentaa uusi bitumikatto.

Joskus vanhan katon rakenteet ovat niin hyvässä kunnossa, ettei niitä tarvitse sen kummemmin kunnostaa. Joskus uusi katto voidaan asentaa suoraan vanhan huopakaton päälle, ja silloin omakotitalon, paritalon tai esimerkiksi saunamökin huopakattoremontti etenee erityisen vikkelästi ja edullisesti.

Joskus kattoremonttiin liittyy katon lisäeristys tai märkien villojen vaihto. Toisinaan meidän on paranneltava välikaton IV-ratkaisuja. Joskus katolla on paljon läpivientejä ja muita yksityiskohtia, kun taas joillain katoilla ei ole muuta kuin savupiippu sekä pakolliset kattoturvatuotteet.

Olipa kattosi loiva tai kalteva, iso tai pieni tai vaikka romahtamispisteessä, ota yhteyttä tähän kattofirmaan. Meiltä saat parasta asiantuntemusta huopakattojen ja palahuopakattojen uusimiseen niin Sipoossa kuin sen naapurikunnissakin.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti Sipoossa – Kattoremonttiin kuuluu aina myös katon varustelu

Se, mitä huopakattoremontin yhteydessä kuuluu tai ei kuulu tehdä, selviää alkutarkastuksen yhteydessä. Tulemme Sipooseen tarkastamaan kattosi ja keskustelemaan kanssasi kaikista omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontin yksityiskohdista.

Alkutarkastus kuuluu jokaiseen huopakattoremonttiin, sillä ilman sitä ei huopakattoremonttia voitaisi suunnitella – puhumattakaan siitä, että sille voitaisiin laskea tarkka tarjous.

Kuten edellä todetaan, vanhan huopakaton purku ei kuulu jokaiseen huopakattoremonttiin. Jos ulkokatossa ei ole juuri muita vikoja kuin ikä eikä sen kattorakenteissa ole esimerkiksi lahovaurioita, voidaan uusi katto ehkä asentaa suoraan vanhan katon päälle. Voi nimittäin riittää, että poistamme roskat vanhalta huopakatolta ja tasoitamme sen rypyt. Tällaisten alkuvalmistelujen jälkeen voimme aloittaa uuden huopakaton asentamisen, eli vanha ulkokatto saa jäädä palvelemaan uuden katon alusrakenteena.

Aina ei ole pakko asentaa uutta vesikatetta: jos vanha katto on pelastettavissa esimerkiksi vauriokohtien korjauksen ja pinnoitteen uusimisen avulla, teemme niin.

Jos nyt kuitenkin on päädytty huopakattoremonttiin, kuuluu siihen olennaisena osana muun muassa katon varustelu. Viranomaiset ovat määränneet, että kaikille katoille tulee päästä kiinteää ja turvallista kulkureittiä pitkin, ja tällainen kulkureitti voi rakentua esimerkiksi talotikkaista ja kattotikkaista. Jos talossa on kerroksia enemmän kuin kaksi ja kattokaltevuus ylittää 1:8, asennetaan katolle huopakattoremontin yhteydessä myös kulkusilta tai useampi.

Autotallin, mökin tai esimerkiksi paritalon huopakattoremontin yhteydessä asennetaan myös lumiesteet, jos kattokaltevuus on 1:8 tai enemmän. Lumiesteet tulee asentaa kohtiin, joista putoava lumi voi aiheuttaa vaaraa ihmisille tai rakennuksen lähellä sijaitsevalle omaisuudelle. Paras hyöty lumiesteistä on silloin, jos ne asennetaan koko katon reunalle eikä vain esimerkiksi ulko-oven kohdalle.