KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Sipoo – Katon vaihto on kestävä ratkaisu

Jos katto vuotaa tai myrsky on repinyt kattopellit mukaansa, on ensisijainen ratkaisu katon korjaus. Erityisen huonokuntoinen tai hyvin vanha katto kannattaa kuitenkin uusia. Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattoremontti on kestävä ratkaisu. Sen myötä taloon saadaan katto, mikä voi kestää lukuisia vuosikymmeniä. Pitkäikäisimmät katot voivat kestää sata vuotta tai enemmänkin. Tilaa ulkokaton uusiminen Sipoossa, Helsingissä, Vantaalla, Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä, Porvoossa, Pornaisissa tai Mäntsälässä meiltä, niin kattosi uusitaan parhaiden ammattilaisten toimesta. Kelpuutamme katolle vain ensiluokkaisia materiaaleja, ja uudet kattotarvikkeetkin ovat huippuluokkaa. Uudelle katolle asennetaan ainakin kattoturvatuotteita, kuten kattotikkaat, kattosilta ja lumiesteet. Uudet kattoturvatuotteet ovat tutkitusti turvallisia sekä sellaisia, että ne kestävät säitä vuosikymmenten ajan.

Ennen kuin on aika asentaa kattoturvatuotteita tai esimerkiksi verkotuksia, olemme tehneet jo monia työvaiheita. Kun vanha katto on purettu pois tieltä, on aika kunnostaa kattorakenteet. Samalla voimme parantaa katon tuuletusta. Myös katon ja yläpohjan lisäeristys voidaan yhdistää vesikaton remonttiin. On tärkeää, että katto tuulettuu kunnolla, ja että eristeitä on tarpeeksi. Kattovuoto ei ole kattorakenteiden ainoa uhka. Toinen uhka on kondenssivesi, mitä voi esiintyä, jos eristeitä ei ole riittävästi eikä välikatto tuuletu tarpeeksi hyvin.

Uuden katon alle asennetaan aluskate. Aluskatekin auttaa välttymään kondenssiveden aiheuttamilta kosteusvaurioilta. Aluskate on olemassa myös kattovuotojen varalta, sillä parhaitenkin asennettu ja huollettu katto voi alkaa vuotaa (esimerkiksi juuri myrskyvaurioiden takia). Tarve korjata katto (esimerkiksi uusimalla kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut) voi selvitä vasta puolen vuoden päästä. Tuona aikana aluskate on ohjannut mahdolliset vuotovedet pois katon alta, joten huopakaton tai esimerkiksi palahuopakaton korjaus etenee ilman katon vesivahingon korjausta.

Kattokorjaukset ja kattoremontit Sipoossa voi vähentää verotuksessaan, jos olet yksityisasiakas. Kotitalousvähennys tekee jo valmiiksi edullisista hinnoistamme entistäkin kukkaroystävällisempiä.

Kattourakalle voi saada kauttamme rahoituksen, joten kattotöitä ei tarvitse lykätä rahojen saamiseksi kokoon. Lainan myöntää yhteistyökumppanimme, jolla on pitkä kokemus rahoitusalalta.

Sen lisäksi, että remontoimme huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot sekä peltikatot, palvelemme asiantuntevasti myös muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti huopakatot ja palahuopakatot, jotka korjaamme, huollamme ja uusimme tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Uusimme ja kunnostamme kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut sekä muut kattotuotteet. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon asentamisen ja uusimisen väliin mahtuu monenlaisia kattohuoltoja Sipoossa

Huopakatto voi kestää Sipoossa jopa 40 vuotta. Tiilikatto saattaa suojata omakotitaloa tai muuta rakennusta jopa 70 vuoden ajan. Mikään katto ei kuitenkaan kestä kovin kauaa, jos sitä ei säännöllisesti huolleta, joten ole yhteydessä tiilikaton, huopakaton tai peltikaton huoltojen tiimoilta.

Jotta huopakaton asentamisen ja uusimisen väliaika olisi mahdollisimman pitkä, tulee katto puhdistaa roskista kaksi kertaa vuodessa. Näin estetään sammaloitumista, mutta sammaleita saattaa esiintyä katon vanhetessa ja sen suojapinnoitteen ikääntyessä. Tilaa silloin sammaleenpoisto. Yhden kerran voimme tehdä myös huopakaton pinnoituksen.

Myös palahuopakaton asentamisen ja uusimisen väliaikaa pidennetään roskien ja sammaleiden poistoilla. Niin laattakatto kuin kaikki muutkin katot kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, sillä muuten katon paikkaustarpeet eivät paljastu tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Palahuopakatto voi tarvita vaikka jonkin läpiviennin uusimista tai korjaamista.

Peltikaton alle asennetaan aluskate, mikä suojaa kattorakenteita mahdollisilta kattovuodoilta ja kondenssivesiltä. Oikein asennettu peltikatto voi kestää jopa 50 vuotta, mutta ei ilman kattotarkastuksia ja niiden perusteella tehtyjä kattohuoltoja ja -paikkauksia. Peltikattohuoltoihin lukeutuvat muun muassa katon harjaus sekä huoltomaalaus. Kattotarkastus kertoo myös siitä, koska on aika uusia peltikatto.

Myös tiilikaton asentamisen yhteydessä asennetaan aluskate. Tiilikaton uusimista odotellaan pisimmillään 70 vuotta, ellei kyseessä ole savitiilikatto. Savitiilikatto voi pysyä kunnossa jopa sadan vuoden ajan. Tiilikattohuoltoja ovat tiilikaton harjaukset sekä esimerkiksi tiilikaton pinnoitukset. Myös lumenpoistoa voidaan tarvita, sillä tiilikatolla on painoa tarpeeksi jo omasta takaa.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Sipoossa – Miten katon vaihdon hinta voidaan laskea etukäteen?

Me voimme laskea tiilikattoremontin, peltikattoremontin, palahuopakattoremontin tai tiilikattoremontin hinnan Sipoossa jo etukäteen, koska olemme kokeneita kattoammattilaisia. Meillä on takanamme yksi jos toinenkin kattoremontti, joten osaamme arvioida muun muassa katon vaihtoon kuluvan ajan hyvin tarkasti.

Emme kuitenkaan laske kattoremontin hintaa sokkona. Tulemme paikan päälle arvioimaan lähtötilanteen sekä katon koon. Alkukatselmuksen jälkeen pystymme antamaan tarkan tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattourakasta.

Kattoremontin hintaan vaikuttaa muun muassa katon koko, voidaanhan uusien kattotiilien tai esimerkiksi huopapaanujen menekki laskea vain sen perusteella. Meitä kiinnostaa myös se, kuinka paljon katolla on kattoläpivientejä, kattoturvatuotteita ja muita yksityiskohtia, kuten lippoja. Yksityiskohtien määrä vaikuttaa kattoremontin kestoon, ja uusittavien kattotarvikkeiden määrälläkin on merkitystä.

Kattokaltevuus ja talon korkeus vaikuttavat siihen, miten nopeasti katon vaihto etenee, ja sitä kautta niillä on vaikutusta myös kattoremontista saamaasi tarjoukseen.

Erityisen tärkeä tarkastettava asia on kattorakenteiden kunto. Jos kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa, etenee kattoremontti nopeasti. Mitä enemmän kattorakenteita tulee korjata, sitä pidempään omakotitalon, autotallin, paritalon tai esimerkiksi kesämökin katon uusimiseen tulee varata aikaa. Korjaamatta kattorakenteita ei pidä jättää, sillä huonokuntoisten rakenteiden kannattelema katto ei ole kovin pitkäikäinen.

Kattorakenteet voivat tarvita myös jatkamista – näin on toimittava silloin, jos esimerkiksi tiilikattoremonttiin kuuluu katon korotus. Lahot kattorakenteet pitää uusia. Jos huopakaton tilalle ollaan asentamassa painavaa tiilikattoa, pitänee kattorakenteita vahvistaa.

Joissain tilanteissa uusi huopakatto tai peltikatto voidaan asentaa suoraan vanhan bitumikaton päälle, mutta tämäkin asia selviää vasta, kun olemme tarkastaneet kattosi omilla silmillämme. Ota siis yhteyttä, niin sovitaan alkutarkastuksen ajankohdasta!

Huopakatto tai palahuopakatto on lyömätön valinta uudeksi katoksi

Voimme lämpimästi suositella huopakattoa, jos vielä pohdit uuden kattosi materiaalia. Huopakatto on suorastaan lyömätön valinta uudeksi katoksi, sillä se on kustannustehokas, hyvännäköinen ja todella tiivis.

Huopakatot eli palahuopakatot, tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot ovat kustannustehokkaita kattoja, koska niiden hinta asennettuna on edullinen. Ne eivät tarvitse paljoa huoltamista, mutta siitä huolimatta ne kestävät todella pitkään. Jos huopakaton rakenteet ovat kuivia ja terveitä vesikaton tultua tiensä päähän, voitaneen uusi katto rakentaa suoraan vanhan katon päälle. Tällainen kattoremontti Sipoossa on erityisen kustannustehokas.

Huopakatot ovat hyvännäköisiä, koska ne ovat vähäeleisen tyylikkäitä. Voit valita laajasta värivalikoimasta juuri sopivan värisen katteen. Jos haluat irrotella, voit valita vaikka XL-kokoisia paanuja tai jotain muuta tavallisuudesta poikkeavaa.

Tiiviys on huopakattojen parasta antia. Huopakaton saumoista saadaan todella tiiviit, vaikka kyseessä olisi tasakatto. Huopakaton saumat pitävät sateella, eikä katto ala vuotaa sulamisvesienkään takia. Huopakattojen alla ei esiinny kondenssivettäkään samalla tavalla kuin tiili- ja peltikattojen alla.

Mainittakoon lopuksi vielä huopakaton hiljaisuus, mikä parantaa asumismukavuutta. Huopakatto ei ropise kovillakaan vesisateilla, eikä se ala paukkua kevättalvella, kun ulkolämpötilat vaihtelevat nopealla temmolla.

Lisäksi huopakatto on kevyempi kuin tiilikatto, ja sen karhealla pinnalla lumet pysyvät paremmin kuin liukaspintaisella peltikatolla. Laita ihmeessä huopakatto mietintämyssyyn, tai pyydä saman tien tarjous uuden huopakaton asentamisesta Sipoossa.

Huopakattoammattilaisiltamme kannattaa tilata myös huopakattohuollot sekä satunnaiset huopakattokorjaukset. Koska tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen jokaisen kattotyömme yhteydessä, olet aina kärryillä palahuopakattosi, kolmiorimahuopakattosi tai tiivissaumakattosi tarpeista. Meihin voit luottaa jopa talvisissa kattohuolloissa, kuten lumenpudotuksissa – kaikki etenee kattoystävällisesti ja erinomaisella hinta-laatusuhteella. Turvallisuus ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensiarvoisia asioita, samoin katon saaminen kerralla kuntoon.