KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakaton, palahuopakaton korjaus ja paikkaus Turku – Vedenpitävä katto ilahduttaa

Uusi katto on ilon aihe, sillä se pitää vettä. Se kestää erilaisia säitä ja rasituksia, ja se näyttää todella hyvältä. Huopakaton ja palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja huollot Turussa saavat tilanteen jatkumaan pidempään. Jos katto jätettäisiin oman onnensa nojaan, voisi se kulua hyvin nopeasti. Kuluminen voisi saada saunamökin, paritalon, varaston, autokatoksen tai muun ulkorakennuksen huopakaton vaikka vuotamaan. Kattohuollot pitävät yllä katon tiiviyttä, rasituksenkestävyyttä ja ulkonäköä. Yksi tärkeimmistä kattohuolloista on huopakaton tai palahuopakaton kunnon tarkastaminen. Katon kunto pitää tarkastaa usein, jotta pienet reiät tai muut vauriot huomattaisiin. Voi olla, että huopakatto vuotaa esimerkiksi jiirin eli katon sisätaitteen kohdalta. Kattotarkastuksen ansiosta tällainen huomataan ja paikataan nopeasti. Jiirivuoto tai läpivientivuoto voidaan saada jopa ehkäistyä, jos kulunut kohta kunnostetaan jo varhaisessa vaiheessa Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa tai Ruskossa.

Vedenpitävä katto ilahduttaa varmasti. Kun tiedät kattosi olevan tiivis (joko kattotarkastuksen perusteella tai siksi, että olemme juuri käyneet korjaamassa piipun juuresta vuotaneen huopakaton), voit suhtautua huolettomasti jopa pitkään jatkuviin rankkasateisiin. Jotta voisit olla huoleti myös talvella, kannattaa katto tarkastaa syksyn lopussa. Me tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien bitumikattotöiden yhteydessä, joten tilaa meiltä myös katon syyshuollot saadaksesi ilmaisen syystarkastuksen. Vielä on aikaa korjata vuotava kattoikkuna tai tiivistää antennin juuresta vuotava huopakatto!

Seuraavan kerran omakotitalon, kesämökin, autotallin tai vaikka saunarakennuksen huopa- tai palahuopakatto kannattaa tarkastaa keväällä. Näin talven mahdollisesti aiheuttamat vauriot saadaan pian kuntoon, ja voit taas iloita vedenpitävästä ja rasituksenkestävästä katostasi.

Kaikki kattokorjauksemme voi maksaa luotolla, minkä tarjoaminen on yhteistyökumppanimme heiniä. Verovähennykset ovat Verohallinnon heiniä. Verovähennyksiähän voi hakea aina, kun teettää meillä joitain kesämökin tai omakotitalon huopakattotöitä, sillä töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen.

Huopakattojen kunnostuksen lisäksi saat meiltä varmalla osaamisella myös huopakattojen remontit. Meiltä löytyy laaja tietotaito myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen sekä uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä myös kattosi elinikää pidentävät kattohuollot sammaleenpoistosta vesikourujen puhdistukseen ja talvella lumien pudotukseen.

Pyydä tarjous huopakaton ja palahuopakaton korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt ovat ykkösosaamistamme. Pyydä tarjous katon korjauksesta tai muusta kattotyöstä.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton halkeamien, kuprujen, ilmataskujen ja ryppyjen korjaus – Älä paina pikkuvikoja villaisella

Huopakatto kannattaa korjauttaa jo aikaisessa vaiheessa, sillä näin kattoreiät tai esimerkiksi vuotavat kattoläpiviennit eivät ehdi vaikuttaa katon yleiskuntoon Turussa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa huopakatto korjataan, sitä edullisemmin paikkaustyö onnistuu. Tasakaton, pulpettikaton tai esimerkiksi harjakaton kuntoa kannattaa siis seurata säännöllisesti, jotta mahdolliset reiät huomattaisiin pian.

Pieniäkään vikoja ei kannata painaa villaisella. Niiden kunnostaminen on varmasti edullisempaa kuin katon paikkaaminen vasta sitten, kun vauriot ovat ehtineet muuttua pahemmiksi. Huopakaton tai palahuopakaton viathan eivät korjaudu itsekseen. Viivyttely ja katon paikkauksen lykkääminen voi vain saada tilanteen muuttumaan huonommaksi.

Me paikkaamme luotettavasti kaikenlaiset vauriot, olipa kyse tuulen repimästä kattohuovasta, sammaleiden aiheuttamista rei’istä tai vaikka huopakatteen ilmakuplista.

Voidaanko huopakaton tai palahuopakaton korjaukseen ja paikkaukseen yhdistää kattohuoltoja Turussa?

Huopakattotöitä kannattaa yhdistellä, sillä näin saat omakotitalon, mökin tai vaikka ulkorakennuksen katon kerralla kuntoon. Kattohuoltojen ja kattokorjausten yhdisteleminen voi tuoda tullessaan myös kustannussäästöjä.

Vuotaako huopakaton kattoikkuna? Korjaamme sen erinomaisella tavalla, ja samalla voimme toteuttaa vaikkapa bitumikaton keväthuollon. Keväthuolto tarkoittaa katon puhdistamista ilmapuhaltimilla. Samalla puhdistamme vesikourut ja tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen, mikä on olennainen osa kaikkia palahuopakaton korjauksia sun muita kattotöitä Turussa.

Ehkä huopakatto vuotaa TV-antennin kohdalta? Jos tarpeen, voimme yhdistää katon tiivistämiseen (ja mahdollisten kosteusvaurioiden korjaamiseen) sammaleentuhokäsittelyn. Sammaleet voivat nopeuttaa katon haurastumista, joten ne kannattaa poistaa kemiallisesti.

Entä vuotaako huopakatto IV-putken kohdalta? Jos huopakaton pinnoite on kulunut, voimme uusia sen katon tiivistyksen jälkeen. Uusi pinnoite tekee hyvää katollesi!