KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Turku – Lumenpudottajamme suoriutuvat tehtävistään lahjakkaasti

Tilaa kattolumityöt Turkuun meiltä, niin tiilikaton, peltikaton tai huopakaton lumenpudotus onnistuu ongelmitta. Kattolumitöihin liittyy paljon riskejä, mitkä pitää tiedostaa ja ottaa huomioon. Kun teetät omakotitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotuksen meidän lumenpudottajillamme, kaikki tapahtuu hyvin turvallisesti, nopeasti ja järkevällä hinnalla.

Jos katollasi on liikaa lunta tai lumet meinaavat pudota alas katolta, ota yhteyttä, niin asiantuntijamme rientää tarkastamaan tilanteen. Alkutarkastusta tarvitaan kahdesta eri syystä. Ensimmäinen syy on se, että haluat varmasti tietää, mitä lumenpoisto maksaa. Meidän ei kannata laskea kattolumitöille hintaa etänä, sillä lumenpudotuksen hintaan vaikuttaa moni asia. Kattolumitöiden hintaan vaikuttaa muun muassa talon korkeus ja kattolumen määrä. Myös sillä on vaikutusta, onko katolla oleva lunta kevyttä pakkaslunta vaiko vettynyttä ja tiivistynyttä suojalunta, minkä poistaminen katolta on hitaampaa ja raskaampaa. Kun olemme tarkastaneet tilanteen Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa tai Ruskossa, annamme sinulle hyvän tarjouksen kattolumitöistä avaimet käteen -pakettina.

Alkutarkastusta tarvitaan myös töiden sujuvan etenemisen varmistamiseksi. Alkutarkastuksen avulla voidaan varmistaa myös se, että kattolumityöt voidaan suorittaa mahdollisimman turvallisesti. Alkutarkastuksen aikana selvitetään se, tuleeko lumenpudotus tehdä nosturiautolla. Tämä tekee korkean rakennuksen kattolumien vähentämisestä tehokkaampaa ja turvallisempaa. Selvitämme myös sen, pitääkö lumet kuljettaa pois pihalta kuorma-autoilla, vai voidaanko ne jättää rakennuksen viereen. Tarkastettuamme katon tiedämme myös sen, pitääkö katolta sulattaa jäätä vai ei. Jos katon reunalla tai sadevesijärjestelmässä on jäätä, sulatamme sen kuumalla vesihöyryllä. Mahdolliset jääpuikot poistamme käsin katkomalla.

Laadukkaat työturvallisuustuotteet ja harkitut liikkeet huolehtivat lumenpudottajiemme työturvallisuudesta. Huolehdimme siitä, että myös talon asukkaat ja rakennuksen lähettyvillä liikkuvat henkilöt ovat turvassa. Siksi voimme järjestää vaarallisen alueen valvonnan, jolloin osa työntekijöistä jää huolehtimaan siitä, ettei kukaan päädy liian lähelle lumenpudotusaluetta. Emme pudota lunta mihin tahansa, sillä alas pudotettava lumikuorma voi rikkoa esimerkiksi terassikatteen tai talon viereen pysäköityjen autot katot sekä tuulilasit.

Kattokin voi vaurioitua kesken lumenpoiston. Esimerkiksi lapio voi aiheuttaa vaurioita, jos se osuu voimakkaasti ulkokatteeseen. Me tiedämme, miten helposti lumenpudottaja voi rikkoa esimerkiksi tiiliä, joten jätämme katolle noin vaaksan mittaisen lumikerroksen, mikä suojaa katetta vahingoittumiselta.

Kun vielä ottaa huomioon kohtuulliset hintamme ja sen, että omakotitalon tai mökin kattolumitöistä voi saada kotitalousvähennystä, voidaan todeta, että lumenpoisto kannattaa tilata tästä osoitteesta. Lahjakkaiden ammattilaistemme ensiluokkaisella tavalla suorittamat kattolumityöt voi maksaa rahoituksella, minkä tarjoamisesta vastaa rahoitusalalla jo kauan toiminut yhteistyökumppanimme.

Mikäli talven lumi on aiheuttanut tuhoja kattoikkunoissa tai kattoluukuissa, korjaamme ne rautaisella otteella. Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti. Jos esimerkiksi huopakatto vaatii korjausta tai palahuopakatto remonttia, ovat kattoammattilaisemme enemmän kuin valmiita näyttämään osaamisensa. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut varmistaaksemme veden esteettömän poistumisen katolta.

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kattolumityöt – Lumenpoisto katolta on fiksu veto useissa eri tilanteissa

Tarvitaanko Turussakin kattolumitöitä? Tarvitaan, ja siksi niitä tarjoamme. Jos kattolumityöt muuttuvat ajankohtaisiksi, ota yhteyttä, niin homma hoituu taidokkaiden ja kokeneiden ammattilaisten toimesta!

Lumenpoisto katolta on järkevä veto monissa eri tilanteissa. Jos katolla on liikaa lunta, tilaa lumenpudotus, niin katto ei painu tai sorru. Etelä-Suomessa talvet ovat usein leudompia ja vähälumisempia kuin maamme pohjoisissa osissa. Etelässä ei ole kovin tyypillistä, että katto olisi kovin paksun ja painavan lumivaipan peittämä. Kattolumitöitä voidaan kuitenkin tarvita. Jos katolla on noin puoli metriä suojalunta, tilaa lumenpoisto pian, sillä suojalumi on vettynyttä ja raskasta – kattorakenteet voivat olla sen alla suorastaan hätää kärsimässä! Lumenpudotus voi estää myös katon liitoskohtien vuotamisen, sillä esimerkiksi sisätaite tai kattoikkuna voi alkaa vuotaa, jos katolla on paljon lunta (minkä alla voi olla sulamisvettä).

Toinen syy tilata lumenpudotus on lumen epätasainen jakaantuminen. Tarkkaile siis sitä, onko lumikuorma jakaantunut tasaisesti, vai onko lunta kertynyt erityisen paljon esimerkiksi sisätaitteen päälle tai lappeen toiseen reunaan.

Kolmas syy kattolumitöille on se, että lumimassojen vapaa putoaminen katolta pitää estää. Lumiesteiden asennus tehdään juuri siksi, että lumimassat eivät putoaisi katolta itsekseen. Jotta lumiesteet voisivat toimia talvesta toiseen, pitää ne välillä huoltaa, ehkä myös korjata. Kaikkien kattojen reunalla ei ole lumiesteitä. Joskus kattolunta on niin paljon, että lumi uhkaa pudota repien lumiesteet mukaansa. Tilaa lumenpudotus ajoissa, niin voit välttyä moiselta. Jos lumi putoaa alas itsekseen, voi katosta irrota kattotarvikkeita. Lumen alle jääminen voisi olla hyvin vaarallista, ja omaisuusvahinkojakin voisi syntyä – etenkin, jos lumen seassa on kattotarvikkeita.

Jääpuikkojen ja jään poisto katolta – Mitä pitää tietää jään poistamisesta?

Mitä pitää tietää jään poistamisesta tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta Turussa? Ainakin se, mistä työ kannattaa tilata. Jos katon reunalla on jäätä ja jääpuikkoja, ota yhteyttä tähän kattofirmaan. Me teemme jään poiston turvallisesti ja kattoystävällisellä tavalla, eikä hintakaan aiheuta hampaiden kiristystä. Kaikki talviset kattohuoltomme hinnoitellaan tavallisen kuluttajan (tai taloyhtiön) kukkarolle sopivalla tavalla.

Miten jää poistetaan? Ei ainakaan hakkaamalla ja potkimalla, sillä tällainen voisi vahingoittaa kattoa ja sadevesijärjestelmää. Me poistamme jään sulattamalla sen kuumalla vesihöyryllä. Kuuma vesihöyry sulattaa niin katon reunalla kuin sadevesijärjestelmässäkin olevan jään nopeasti, turvallisesti ja vaurioita aiheuttamatta. Höyrytyslaitteemme on todella kätevä ja käytännöllinen, ja oikeissa käsissä ollessaan se on myös erittäin turvallinen.

Entä mitä tehdään jääpuikoille? Ne me katkomme pois käsin, mutta suojaudumme ensin huolella jäänsiruilta, sillä muuten esimerkiksi silmät olisivat vaarassa.