KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Turku – Uudetkin rännit voivat vuotaa roskien takia

Jokainen rakennus tarvitsee sadevesijärjestelmän. Vesikourut ja alastuloputket ovatkin tavallinen näky. Tasakaton vedet ohjataan pois kattokaivojen avulla. Meidän kattofirmamme mitoittaa ja asentaa sadevesijärjestelmän kaikkiin erilaisiin rakennuksiin.

Uudetkin rännit voivat vuotaa, jos ne ovat täynnä roskia. Jotta sadevesijärjestelmä toimisi kaikkina vuodenaikoina Turussa, tulee se puhdistaa säännöllisesti. Uudet ja vanhat vesikourut kannattaa puhdistaa heti talven jälkeen. Samalla tulee tehtyä niiden kunnon tarkastus, onhan lumi- ja jääkuorma voinut aiheuttaa esimerkiksi vääntymiä.

Seuraavan kerran matalan tai korkean rakennuksen vesikourujen puhdistusta tarvitaan loppusyksystä. Muoviset, teräksiset tai alumiiniset vesikourut kannattaa puhdistaa syksyn päätteeksi, eli siinä vaiheessa, kun valtaosa lehdistä on jo pudonnut. Näin voidaan varmistaa se, että sadevesijärjestelmä vetää vielä talvellakin.

Myös syyspuhdistukseen sisältyy kuntotarkastus, mikä voi kertoa vaikkapa ruostevaurioista tai huonokuntoisista kiinnikkeistä. Rännit kannattaa korjata ennen talvea, joten tartu antamaamme tarjoukseen.

Rännien puhdistuksen yhteydessä emme tarkasta vain rännejä, vaan ihan koko katon. Se, että tarjoamme jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, on yksi niistä syistä, miksi kaikki kattourakat kannattaa teettää meillä Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa ja Ruskossa. Kattotarkastuksen päätteeksi kuulet paljon yksityiskohtaista tietoa tiilikattosi, huopakattosi tai peltikattosi kunnosta. Jos katto tarvitsee jotain huoltoa tai korjausta, saat siitä hyvän tarjouksen.

Olipa kyse rännien korjaamisesta, rikkinäisten tiilien vaihdosta tai vaikka katon huoltomaalaamisesta, voit hakea töistä kotitalousvähennystä. Kaikki tarvitsemasi tiedot ovat antamallamme laskulla, joten kotitalousvähennyksen hakemisesta on tehty hyvin helppoa. Kaikki korjaus- ja huoltotyöt voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella, joten tämäkin asia on valmisteltu puolestasi. Päästä siis itsesi helpolla, ja tilaa kaikki katto- tai rännityöt meiltä edullisena avaimet käteen -pakettina!

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset ja ovat erityisen ylpeitä huopakattojen sekä palahuopakattojen korjaus– sekä remonttitaidoistaan. Meiltä onnistuu luonnonlahjakkaasti erilaisten kattotuotteiden, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukkujen korjaus ja uusiminen. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Teemme taiten myös kerrostalojen rännien puhdistukset Turussa

Meidän ammattilaisemme eivät kärsi korkean paikan kammosta, joten meiltä luonnistuvat myös kerrostalojen kattohuollot ja kattokorjaukset. Tilaa meiltä Turkuun myös kerrostalon rännien puhdistus. Puhdistamme tietenkin myös rivitalojen, paritalojen, omakotitalojen, autotallien ja ulkorakennuksien rännit. Työ tehdään katolta käsin, ellei kyseessä ole niin korkea rakennus, että on fiksuinta käyttää henkilönostinta. Roskat kerätään suoraan pusseihin, ja kaupanpäälle tarkastamme sekä sadevesijärjestelmän, muiden kattotarvikkeiden että muun kattokokonaisuuden kunnon.

Miksi rännit kannattaa puhdistaa kahdesti vuodessa? Mitä haittaa on siitä, jos vesikouruihin jää neulasia ja lehtiä pidemmäksi aikaa?

Ensimmäiseksi tahdomme nostaa esiin kosteusvaurioiden uhan. Jos vesikouruissa on roskatukoksia, voivat kerrostalon tai vaikka kesämökin rännit vuotaa. Roiskevedet voivat kastella talon ulkorakenteet, ja niiden sisälle saattaa päätyä litratolkulla vettä. Maa kastuu talon ympäriltä, jos räystäs vuotaa. Tästä voi syntyä kuraa, jäätä tai jopa kapillaarisen kosteuden aiheuttamia kosteusvaurioita. Kosteus voi nimittäin siirtyä maaperästä talon rakenteisiin, vaikka tällainen uhmaakin painovoiman lakia.

Toiseksi nostamme esiin turvallisuuden. Jos vesikouruissa on roskia talven tullen, kourut voivat jäätyä, mistä kertovat kouruista riippuvat jääpuikot. Jääpuikot pitää poistaa ja jää sulattaa, sillä muuten puikot ja kourut voivat pudota alas. Tällainen on hyvin vaarallista, minkä lisäksi on muistettava se, että jää voi rikkoa uuttakin sadevesijärjestelmää esimerkiksi pilaamalla sen kaadot.

Kolmanneksi mainitsemme sadevesijärjestelmän kunnon. Kuten edellä todettiin, roskaisten rännien jäätyminen voi vaurioittaa sadevesijärjestelmää. Roskat ja niiden takana seisova vesi uhkaavat sadevesijärjestelmän kuntoa myös toisella tavalla. Nyt puhumme ruosteesta. Ruoste voi aiheuttaa rännikorjauksia tai jopa tarpeen uusia talon rännit.

On siis monta syytä pitää sadevesijärjestelmä puhtaana. Tilaa jo seuraava puhdistushuolto meiltä, niin urakka etenee reippain, kokenein ja perusteellisin ottein.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – Miten päästä eroon syöksytorvien tukoksista?

Meidän kattofirmamme tarjoaa vastauksen kaikkiin kattoa koskeviin kysymyksiisi. Ota yhteyttä, jos katto vuotaa – tai jos haluat tietää, miten kattovuotoja voi ehkäistä. Ole yhteydessä silloinkin, jos myrsky on tuhonnut mökin, omakotitalon tai vaikka rivitalon kattoa. Kerromme mielellämme myös kattopeltien lisäkiinnityksistä ja muista keinoista myrskyvaurioiden ehkäisemiseksi. Tarvitsetko lumenpudotusta? Sekin järjestyy tämän kattofirman toimesta. Voimme myös asentaa lumiesteet, mitkä ehkäisevät lumen vapaata putoamista katolta.

Me olemme nappivalinta myös kaikkiin sadevesijärjestelmää koskeviin kysymyksiisi. Roskia ei oikein voi estää pääsemästä vesikouruihin, mutta roskatukokset ja niistä johtuvat ongelmat voidaan ehkäistä puhdistamalla rännit Turussa aina puolen vuoden välein. Kun puhdistamme vesikouruja, tarkastamme, onko syöksytorvissakin lehtiä, neulasia ja niiden aiheuttamia tukoksia. Jos näin on, poistamme tukokset saman tien, sillä alastuloputkienkin tulee vetää kaikkina vuodenaikoina.

Voi olla, että sadevesijärjestelmä menee tukkoon talvella. Silloin kyse on todennäköisesti jäästä. Vesikouruissa ja/tai alastuloputkissa on ollut roskia, joiden takia sadevesijärjestelmässä on ollut vettä ulkolämpötilan laskiessa pakkasen puolella. Myös kattokaivot voivat jäätyä. Ota yhteyttä meihin, niin avaamme jään tukkimat vesikourut, alastuloputket tai kattokaivot kuumalla vesihöyryllä. Vesihöyryä voi käyttää huoletta, sillä se ei vahingoita sadevesijärjestelmää, vesikatetta tai vesikaton/sadevesijärjestelmän pinnoitetta. Jään höyrystys etenee kaikin puolin turvallisesti ja nopeasti, kun tilaat työn meidän pesunkestäviltä ja kaiken nähneiltä ammattilaisiltamme. Samalla laitteella onnistuu myös jään poisto katolta, joten anna meidän sulattaa myös huopakaton, peltikaton tai tiilikaton reunalle kertynyt jää.

Jotta sadevesijärjestelmä ei jäätyisi tulevina talvina, suosittelemme sen jokasyksyistä huoltoa sekä sähkökäyttöisten lämpökaapelien asentamista.