KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Turku – Bitumikaton uusiminen on mukava kattourakka

Meistä on aina yhtä mukavaa päästä tekemään omakotitalon tai vaikka kesämökin huopakattoremonttia. Kattohuopaa on kiva työstää, ja lopputulos on aina yhtä upea. Teemme ilomielin myös mökkien, saunarakennuksien ja muiden ulkorakennusten huopakattoremontit Turussa. Tilaa meiltä myös paritalon huopa- tai palahuopakattoremontti Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa tai vaikka Ruskossa.

Huopakatto on erinomainen vaihtoehto rakennuksen uudeksi katoksi, sillä huopakatto kestää säitä, ulkolämpötilavaihteluita, ilmansaasteiden happamuuksia ja monia muita rasituksia, joille katto joutuu olemaan alttiina. Huopakatto on myös hyvin tyylikäs katto. Sekä tiivissaumakatot, palahuopakatot että kolmiorimahuopakatot ovat hyvännäköisiä. Laajasta värivalikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Koska olemme kokeneita huopakattoammattilaisia, ei meillä kulu kauaa aikaa katon uusimiseen. Emme kuitenkaan hosu, sillä turhasta kiirehtimisestä voisi seurata huolimattomuusvirheitä, ja sellaisia emme halua. Asiakkaatkaan eivät tykkäisi hyvää, jos uusi katto vuotaisi jonkin virheen takia.

Entäpä hinta? Kaikki meidän huopakattotyömme tehdään todella hyvällä hinnalla, eikä mökin tai esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontti ole mikään poikkeus. Emme kuitenkaan voi kertoa etukäteen sitä, mitä paritalon tai esimerkiksi mökin huopakattoremontti maksaa. Miksi? Siksi, että jokainen katto on omanlaisensa kokonaisuus. Vasta paikan päällä selviää, mitä kaikkea varaston, aitan tai vaikka autokatoksen huopakattoremontin yhteydessä on tehtävä. Jotta voisimme antaa kerralla oikeanlaisen tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista, tulemme ensin paikan päälle tekemään alkutarkastuksen. Sen jälkeen voimme laskea sinulle oivallisen tarjouksen huopakaton uusimisesta kaikkine työvaiheineen.

Töiden osuus oikeuttaa hakemaan kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen määrästä ja hakemisesta löytää tietoa Verohallinnon sivuilta. Meidän kotisivujemme kautta pääset tutustumaan yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen. Tuon lainan avulla voit maksaa omakotitalon tai vaikka autotallin huopakattoremontin sopivan kokoisilla kuukausierillä.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Turussa ei kestä kovin kauaa

Kuten edellä todetaan, kokeneilta bitumikattoammattilaisilta ei mene kovin kauaa huopakaton tai palahuopakaton uusimiseen. Pääset pian ihastelemaan lopputulosta? Erityisen nopeasti huopakatto tai palahuopakatto tulee uusittua silloin, jos katto on pinta-alaltaan melko pieni, eikä erilaisia yksityiskohtia ole kovin paljoa. Urakkaa nopeuttaa myös se, jos katto on melko loiva, eikä talossa ole montaa kerrosta. Nopeasti etenevä bitumikattoremontti edellyttää myös sitä, että kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa. Mitä enemmän kattorakenteissa on kosteus- tai muita vaurioita, sitä enemmän aikaa huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Turussa vaatii.

Jos kattorakenteet ovat erityisen hyvässä kunnossa, voidaan uusi huopakatto tai peltikatto ehkä asentaa suoraan vanhan huopakaton päälle. Tällöin vanha huopakatto jää toimimaan uuden katon alusrakenteena. Ammattilaisemme selvittävät paikan päällä, onko tällainen ratkaisu mahdollinen, vai pitääkö se unohtaa kokonaan. Jos tuplakatto on poissa laskuista, teemme huopakaton tai palahuopakaton uusimisen tavalliseen tapaan.

Jos haluat muokata katostasi kokonaan uudenlaisen, voi kattoremonttiin kulua normaalia enemmän aikaan. Uusi katto voi olla aivan samanlainen kuin entinen, jos et kaipaa mitään muutoksia. Jos taas koet, että vaihtelu virkistäisi, voimme muokata katostasi aiempaa kaltevamman tai aiempaa loivemman. Tällainen voi olla hyödyllistä, sillä todella loivan katon ylläpitäminen voi olla melko työlästä, eikä kovin jyrkällä katolla ole helppoa liikkua ja työskennellä. Ehkä kattoa pitäisi korottaa? Tästäkin voimme jutella lisää puhelimessa tai paikan päällä.

Omakotitalon, paritalon, autotallin tai kesämökin huopakatolle voidaan tehdä myös hienovaraisempia muutoksia. Tiivissaumakaton tilalle voidaan asentaa laattakatto, ja paanukaton tilalle kolmiorimahuopakatto. Katon väri voi vaihtua, ja sen varustevalikoimaa voidaan supistaa tai täydentää. Aivan vapaasti et voi päättää sitä, mitä uudelle bitumikatolle asennetaan, sillä viranomaisten antamia määräyksiä pitää noudattaa. Uudelle bitumi- tai bitumipaanukatolle pitää asentaa ainakin ne pakolliset kattoturvatuotteet. Suosittelemme myös sadevesijärjestelmää, sillä sade- ja sulamisvedet pitää saada pois talon välittömästä läheisyydestä.

Omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti koostuu monesta palasesta

Kesämökin, autotallin, paritalon tai omakotitalon huopakattoremonttia Turussa voidaan pitää palapelinä, mikä koostuu useista eri palasista. Riippuu tapauksesta, mitkä palat sillä kertaa otetaan mukaan. Se on kuitenkin varmaa, että palasia on paljon! Myös se on varmaa, että tämän kattofirman ammattilaiset osaavat koota palapelin ja olla hukkaamatta yhtään palaa.

Normaalisti huopakattoremonttiin kuuluu ainakin vanhan huopakaton purkaminen, kattorakenteiden korjaaminen, uuden huopakaton asentaminen ja katon varusteleminen. Koska teemme kaikki kattotyöt avaimet käteen -paketteina, kuuluu urakkaan myös lopputarkastus sekä työmaa-alueen loppusiivous. Aivan ensimmäinen työvaihe on alkutarkastus, minkä perusteella ratkeaa huopakatto- tai palahuopakattoremontin hinta. Alkutarkastus on tarpeen myös siksi, että voisimme suunnitella huopakattosaneerauksen ja tehdä kaikki tarvittavat alkuvalmistelut, kuten materiaalitilaukset.

Joskus kattorakenteita korjataan enemmän, joskus vähemmän. Kuten edellä todetaan, aina ei edes pureta vanhaa huopakattoa pois alta.

Joskus huopakattoremonttiin sisältyy katon tuuletuksen parantaminen, joskus taas katon lisälämmöneristys.

Joskus katto varustellaan vain pakollisilla kattoturvatuotteilla ja sadevesijärjestelmällä (vesikouruilla ja alastuloputkilla tai kattokaivoilla), joskus uusi katto saa erityisen kattavan kokoelman erilaisia varusteita. Katolle voidaan asentaa vaikka ilmanvaihtohormeja, aurinkopaneeleita, kattoikkunoita tai kattovalokupuja sekä kattoluukku. Ilmanvaihtohormit tehostavat sisätilojen tai välikaton ilmanvaihtoa. Kattoikkuna tai kattovalokupu tuo sisälle pehmeää ja kaunista luonnonvaloa, ja kattoluukku helpottaa siirtymistä välikatolta vesikatolle ja toisinpäin. Aurinkopaneelit tuottavat uusiutuvaa energiaa läpi vuoden. Ehkä vain muutama talvinen viikko menee ilman aurinkovoimaa, mutta kesäisin voit olla täysin energiaomavarainen.