KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Turku – Kattofirmamme on luottamuksesi arvoinen

Kattofirmallemme on kunnia-asia olla luottamuksesi arvoinen. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että pidämme kiinni kaikesta yhdessä sovitusta. Tällaisia asioitahan ovat muun muassa kattourakan aikataulu ja hinta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta laatua, joten voit luottaa kattourakan onnistumiseen ja uusien materiaalien kestävyyteen. Kattopelleilläkin voi olla jopa 50 vuoden mittainen tekninen takuu!

Vaikka kattokorjaukset, kattohuollot ja vesikaton remontit tehdäänkin Turussa erittäin ammattitaitoisesti ja laadukkaita materiaaleja (tai kemikaaleja) käyttäen, on loppuhinta varsin kilpailukykyinen. Hinnoittelemme kattourakat niin, että ne ovat aivan tavallisten kuluttajien ulottuvilla. Töistämme voi hakea myös kotitalousvähennystä Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa tai Ruskossa. Monet asiakkaat tahtovat maksaa ainakin ulkokaton uusiminen rahoituksella – siksi on hyvä, että yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta pääsee hakemaan suoraan kotisivujemme kautta.

Meille on tärkeää, että tarjoamme omakotitalon, kesämökin, autotallin tai vaikka paritalon kattoremonttia vasta sitten, kun se on ehdottoman välttämätöntä. Huopakatto tai vaikkapa peltikatto voi kestää todella pitkään, jos sitä huolletaan säännöllisesti. Monet vauriot voi korjata. Kattoikkunoiden, kattovalokupujen tai kattoluukkujen uusimisella on vältetty monet kattovuodot ja katon vesivahingot.

Kun katon uusiminen on paras ratkaisu, saat avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattosaneerauksesta mitä oivallisimman tarjouksen. Laskemme hinnan käytyämme paikan päällä, sillä todella moni asia vaikuttaa siihen, mitä katon vaihto maksaa. Jotta osaisimme laskea tiukan ja tarkan hinnan koko urakalle, on meidän ensin tarkastettava katon ja kattorakenteiden kunto sekä juteltava kanssasi kaikista niistä muutoksista, joita tahdot katollesi tehtävän.

Koska olemme motivoituneita, taitavia ja kokeneita kattoammattilaisia, onnistuu meiltä mikä tahansa kattoremontti. Pitääkö painunut katto oikaista? Onnistuu! Oletko väsynyt tasakattoosi? Voimme muokata katostasi vaikkapa harjakaton. Tarvitsetko lisää elintilaa? Siinä tapauksessa voidaan selvittää, voidaanko kattoa korottaa niin, että kylmä ullakko voidaan ottaa asuinkäyttöön. Ehkä katon tuuletusta on parannettava tai yläpohja tulee lisäeristää? Luota siihen, että hoidamme hommat parhaalla mahdollisella tavalla.

Meihin voit luottaa myös kattopeltisepäntöitä vaativissa kattoremonteissa. Jos sinulla on konesaumakatto tai haaveilet sellaisesta, tarvitset kattopeltisepäntöitä enemmänkin. Kattopeltisepälle voi olla käyttöä myös muilla katoilla – tilaa vaikka piipunpellitys tai piipunhatun asennus.

Sen lisäksi, että remontoimme huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot sekä peltikatot, palvelemme asiantuntevasti myös muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Lähellä sydäntämme ovat erityisesti huopakatot ja palahuopakatot, jotka korjaamme, huollamme ja uusimme tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Uusimme ja kunnostamme kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut sekä muut kattotuotteet. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon asentamisen ja uusimisen välissä voi alkaa kaivata muutosta Turussa

Katot ovat todella pitkäikäisiä, joten saatat alkaa kaivata pientä muutosta. Jos saisit kaipaamaasi vaihtelua vaihtamalla katon väriä, ota yhteyttä kattomaalauksen tiimoilta. Esimerkiksi peltikatto voidaan ehkä maalata uudella värillä. Jos tämä vaatisi monia maalikerroksia, voimme uusia peltikaton osittain, eli vaihtaa pelkät kattopellit. Koska aluskatetta ei vaihdeta, kutsutaan työtä osittaiseksi peltikattoremontiksi.

Myös tiilikatto voidaan uusia osittain Turussa, jos kattotiilet ovat huonossa kunnossa tai mielestäsi väärän väriset. Jos aluskatekin on huonossa kunnossa, on aika tehdä normaali tiilikattoremontti, eli asentaa sekä uusi tiilikatto että uusi aluskate.

Huopakaton asentamisen ja uusimisen väliin voi mahtua 40 vuotta. Huopakatto on käytännöllinen, helppohoitoinen ja kestävä katto, mutta jos haluat vaihtelua, voimme asentaa rakennukseen vaikka peltikaton. Peltikatto voidaan asentaa suoraan huopakaton päälle, jos huopakaton rakenteet ovat siinä kunnossa, että ne voivat kestää seuraavat 50 vuotta – tai 100 vuotta, jos taloosi ollaan asentamassa konesaumakattoa.

Tavallisen huopakaton tilalle voidaan asentaa myös palahuopakatto tai kolmiorimahuopakatto. Palahuopakatto koostuu useista huopalaatoista. Aikaisemmin laatoissa on liimapinta, mitä suojasi muovi. Kun tilaat palahuopakaton uusimisen, voit hämmästyä suojamuovin puutetta. Nykyaikaisissa paanuissa on innovatiivinen liimapinta, mikä ei kaipaa suojamuovia.

Kun kattoa huolletaan hyvin, kestää se mahdollisimman kauan. Tämä pätee myös palahuopakattoihin, mitkä voivat suojata omakotitaloa, kesämökkiä, paritaloa tai esimerkiksi autotallia jopa 30 vuotta yhteen menoon.

Jos haluat, että asennamme tiilikaton bitumikaton (tai peltikaton) tilalle, täytynee kattorakenteita ensin vahvistaa. Tiilikatto painaa paljon. Kattorakenteiden on kestettävä sekä tiilikatteen että sen päälle mahdollisesti kertyvän lumivaipan paino. Kattorakenteiden tulee kestää ainakin 70 vuotta, mikä on betonitiilikaton odotettavissa olevan käyttöiän pituus. Jos asennamme rakennukseesi aidon savitiilikaton, saattaa se kestää jopa kokonaisen vuosisadan ajan.

Huopakattoremontti, palahuopakattoremontti, peltikattoremontti ja tiilikattoremontti Turku – Miten laskemme ulkokaton uusimisen hinnan?

Miten laskemme hinnan kattoremontille? Huopakattoremontit, peltikattoremontit, tiilikattoremontit ja palahuopakattoremontit saavat hintansa vasta käytyämme paikan päällä, sillä meidän on tiedettävä tarkkaan, millaisesta katosta on kyse.

Monet kattoremontin hintaan vaikuttavat tekijät voitaisiin selvittää etänä. Tällaisia asioita olisivat esimerkiksi katon pinta-ala ja sen kaltevuus. Katon pinta-ala vaikuttaa muun muassa siihen, kuinka kauan katon uusimiseen menee, ja paljonko materiaalikustannuksia syntyy. Katon kaltevuus (yhdessä talon korkeuden kanssa) vaikuttaa töiden edistymiseen. Jos katto on melko loiva eikä rakennuksessa ole kovin monia kerroksia, voi tiilikattoremontti tai vaikkapa peltikattoremontti onnistua nopeammin kuin silloin, jos katto on kovin jyrkkä ja talo hyvin korkea.

Onko katollasi useita jiirejä, lippoja ja kattoläpivientejä? Tällainen hidastaa hieman kattoremonttia, eli se lisää työtuntien määrää.

Kaikista tärkeintä on selvittää kattorakenteiden kunto. Jos kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa, katon uusiminen etenee mukavaa tahtia, ja kokonaishintakin on mukavan huokea. Jos kattorakenteet ovat kosteuden runtelemat, maksaa palahuopakattoremontin tai esimerkiksi peltikattoremontin teettäminen jonkin verran enemmän. Kosteusvauriot on kuitenkin pakko kunnostaa, koska tilanne voi vain heikentyä, ja homekin voi tulla mukaan kuvioihin.

Kun teetät omakotitalon, paritalon, kesämökin tai autotallin kattoremontin Turussa meiltä, saat urakan parhaalla hinta-laatusuhteella. Vaikka katto olisi painunut tai katon alla olisi sekä hometta että lahoa, ota yhteyttä tähän kattourakoitsijaan ja pyydä mainio tarjous katon uusimisesta täyden palvelun pakettina.

Pohjoisiin olosuhteisiimme sopivat huopakatot ja palahuopakatot asentuvat paikoilleen erityisosaamisella

Etsitkö kestävää ja hyvännäköistä kattoa? Salli meidän suositella sinulla huopakattoa. Bitumikatto voi tarkoittaa joko tiivissaumakattoa, kolmiorimahuopakattoa tai palahuopakattoa. Tiivissaumakatto sopii melkein mihin tahansa rakennukseen – jopa tasakattoisiin taloihin! Kolmiorimahuopakatot ovat kunnianosoitus perinteiselle rakennusosaamiselle. Palahuopakatto on pirteä ja kiehtovan näköinen katto niin asuinrakennukseen kuin vaikkapa johonkin ulkorakennukseenkin. Palahuopakatto (eli laattakatto) vaatii kaltevan katon, mutta tarvittaessa voimme muokata katon kaltevuuskulmaa.

On monia syitä sille, miksi kannattaa valita huopakatto tai palahuopakatto. Ne ovat edullisia, helppohoitoisia ja kestäviä. Huopakatto on hyvin tiivis, eikä sen alla tapahdu kondensoitumista niin helposti kuin vaikkapa peltikaton alla. Peltikattokin on edullinen ja helppohoitoinen, mutta se voi pitää meteliä sekä sateella että silloin, kun ulkolämpötilat vaihtelevat. Tiilikattokin on hiljainen, mutta se on painava ja yleensä myös tyyriimpi asennuttaa.

Huopakatto kestää pohjoisia olosuhteitamme erinomaisella tavalla. Kun sitä huolletaan asianmukaisella tavalla, pysyy sen rasituksensietokyky hyvänä vielä silloinkin, kun bitumikatolla alkaa olla ikää.

Meidän ammattilaisillamme on juuri sitä erityisosaamista ja motivaatiota, mitä huopakaton asentaminen tai uusiminen Turussa edellyttää. Me emme jätä sinua yksin bitumikattosi kanssa, sillä voit tilata meiltä kaikki bitumikaton kuntoa ylläpitävät toimenpiteet aina katon puolivuosittaisesta huoltamisesta lumenpoistoon. Kun tiivissaumakattosi on käyttöikänsä puolivälissä, voimme pinnoittaa sen uudelleen. Tämä jos mikä saa katon kestämään erilaisia rasituksia ilman vaurioita, kattovuotoja ja katon vesivahinkoa (ja ennenaikaista kattoremonttia).