KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Turku – Luvassa huolellisia kattohuoltoja

Tarvitsetko kattohuoltoa Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa tai Ruskossa? Ota yhteyttä meihin, niin saat rahoillesi parasta vastinetta! Teemme kaikki kattohuollot ensiluokkaisella hinta-laatusuhteella ja hyvin huolellisesti. Huolellisuus onkin tärkeää. Huolellisuus ulottuu myös kattohuollon yhteydessä tarjottavaan kattotarkastukseen, vaikka se on sinulle täysin kuluton. Tahdomme, että tiilikattosi, peltikattosi tai huopakattosi pysyy hyvässä kunnossa. Tämän varmistamiseksi ei ole parempaa keinoa kuin katon kunnon tarkastus! Se kertoo, onko katto kunnossa, vai täytyykö jokin sauma tiivistää. Myös kattoreiät, rikkinäiset tiilet tai huonokuntoiset kattoläpiviennit huomattaisiin tämän kattotarkastuksen yhteydessä.

Olemme huolellisia, mutta myös asiantuntevia. Tämä näkyy muun muassa siinä, että osaamme valita kullekin katolle parhaimmat huoltometodit. Siksi uskallat tilata meiltä myös huopakaton ja palahuopakaton huollot. Huopakattoa on huollettava niin, ettei sen pinnoite vaurioidu, sillä katon rasituksenkestävyys riippuu sen pinnoitteen kunnosta. Huopakatto tarvitsee roskien poistoa katolta kaksi kertaa joka vuosia, mutta kattoa ei kannata ruveta harjaamaan. Harjaaminen voi vaurioittaa pinnoitetta, joten työ kannattaa suorittaa ilmapuhaltimien avulla. Roskien poisto on tarpeen muun muassa siksi, ettei katto sammaloituisi. Jos sammaleita kuitenkin esiintyy, tilaa sammaleentuhokäsittely, niin pääset kasvustoista eroon mahdollisimman katto- ja ympäristöystävällisellä tavalla.

Meihin voit luottaa myös peltikattohuoltojen tiimoilta. Olipa sinulla aaltopeltikatto, lukkosaumakatto tai vaikka suomalaisten erityissuosiossa oleva tiilikuvioinen peltikatto, tulee se puhdistaa neulasista, katupölystä ja muista epäpuhtauksista kaksi kertaa vuodessa. Työn voi tehdä myös harjaamalla. Talvella voit tarvita lumen ja jään poistoa katolta. Jäätä ei pidä hakata, sillä tällainen voisi vaurioittaa kattopeltejä ja/tai peltikaton sadevesijärjestelmää. Ota yhteyttä tähän kattofirmaa, niin poistamme jään kuumalla vesihöyryllä. Kuuma höyry sulattaa jään kattoa vaurioittamatta.

Myös lumenpudotus voi vaurioittaa kattoa, jos asiantuntemusta puuttuu. Varsinkin tiilikaton lumenpudotukset kannattaa tilata meiltä – näin voit olla varma siitä, ettei tiiliä irtoile eikä muitakaan vaurioita synny.

Mikä parasta, saat kaikki kattohuollot hyvin kukkaroystävällisellä hinnalla, ja yksityisasiakkaita rohkaisemme hakemaan kotitalousvähennystä. Etsitkö vielä rahoitusta? Eräs tapa järjestää kattolumitöiden tai muiden kattotöiden rahoitus Turussa on hakea luottoa yhteistyökumppaniltamme. Pääset partnerimme verkkopalveluun meidän kotisivuillamme olevan linkin avulla.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muutkin kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot, korjaamme aluskatteet, kunnostamme kattoikkunat sekä muut kattotuotteet ja tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Erityisen tarkkaa ja pitkänlinjan osaamista meillä on huopakattojen korjauksista sekä huopakattojen remontoinnista, mutta käsiemme kautta kunnostuvat kaikki muutkin katemateriaalit viimeisen päälle tarkasti.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon puhdistus Turussa on tarpeen usein, mutta sitä ei pidä tehdä millä keinolla tahansa

Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon, rivitalon, paritalon tai ulkorakennuksen katto pitää puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Tämä neuvo pätee riippumatta siitä, kuinka likaiselta katto vaikuttaa kaukaa katsoen. Kun katselet katollesi maasta käsin, saattaa se näyttää melko puhtaalta, mutta lähietäisyydeltä huomaa katolla olevan puiden siemeniä, neulasia, käpyjä, katu- tai siitepölyä ja muita epäpuhtauksia. Jos kattoa ei puhdisteta säännöllisesti, lika pinttyy, eikä kattoa saakaan enää puhtaaksi harjaamalla tai ilmapuhaltamalla.

Jos katolla on paljon roskia, on siellä todennäköisesti myös kosteutta. Lehdet ja muut roskat voivat varjostaa kattoa niin tehokkaasti, että katon kuivuminen sateen jälkeen kestää pienen iäisyyden. Kosteus saa katon haurastumaan normaalia nopeammin. Lehtien ja neulasten poisto katolta on tärkeää myös siksi, että likainen katto voi innostua sammaloitumaan (tai ruostumaan, jos kyse on peltikatosta). Sammaleet ja ruoste uhkaavat niin tasakattojen, pulpettikattojen kuin vaikkapa aumakattojenkin kuntoa Turussa.

Katon puhdistus kohentaa katon ulkonäköä ja parantaa sen kuntoa. Puolivuosittaiset puhdistukset ovat tarpeen myös siksi, että samalla teemme aina vesikourujen puhdistuksen. Vaikka katto vaikuttaisi siistiltä, voivat kourut olla täynnä roskia. Jos roskaisia sadevesikouruja ei puhdisteta, voivat ne alkaa vuotaa laitojen yli, ja silloin kosteus voi päästä tekemään tuhojaan.

Rännit puhdistetaan aina samalla tavalla, mutta ulkokatteen puhdistajan tulee muistaa muun muassa se, onko hän tiilikatteella, peltikatteella vaiko huopakatteella. Huopakatto ei pidä mekaanisesta puhdistamisesta. Jos katon harjaus on aivan välttämätöntä, teemme hyvin kevyen harjauksen, mutta lähes aina kannattaa suosia ilmapuhallusta. Ilmapuhallin puhdistaa turvallisesti niin paanukaton, tiivissaumakaton kuin kolmiorimahuopakatonkin.

Tiilikattoa ei kannata ilmapuhaltaa, koska harjaus on paras mahdollinen tapa puhdistaa tiilikatto. Olipa sinulla betonitiilikatto tai savitiilikatto, kannattaa se harjata reippaasti talven molemmin puolin. Tämä hoituu asianmukaisella tavalla, kun valitset työhön meidät.

Onko sinulla peltikatto? Sen puhdistuksen voi tehdä sekä harjaamalla että ilmapuhaltamalla. Olemme tarkkoja, kun puhdistamme peltikattoasi. Poistamme roskat myös kattopeltien väleistä ja kattoikkunan sekä muiden kattoläpivientien luota.

Puolivuosittaisista kattopuhdistuksista kannattaa pitää kiinni myös sen takia, että saisi ilmaisen kattotarkastuksen silloin, kun sitä eniten tarvitaan – eli aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Kattotarkastus on joidenkin asiantuntijoiden mielestä se kaikista tärkein kattohuolto.

Sammaleen poisto huopakatolta ja tiilikatolta Turussa helpoimmalla kuviteltavissa olevalla tavalla

Sammaleet eivät kuulu ulkosaunan, rantamökin, venevajan, rintamamiestalon, varaston tai luhtitalon katolle. Sammaleet on saatava pois myös kerros- ja rivitalon katolta. Sammaleet voivat aikaistaa kattoremonttia Turussa, sillä ne sitovat kattoon kosteutta, ja niiden juuret voivat tunkeutua syvälle katteeseen. Katon kunnon haurastuminen voi johtaa siihen, että tiili- tai huopakaton alle pääsee kosteutta. Jos katon vesivahinko äityy pahaksi, voi edessä olla katon purku ja vaihto.

Sammaleita torjutaan pitämällä katto puhtaana. Vanha katto, minkä pinnoitekin on ikääntynyt ja kulunut, voi sammaloitua jokakeväisistä ja -syksyisistä kattoharjauksista tai ilmapuhalluksista huolimatta. Mikä neuvoksi? Helpoin kuviteltavissa oleva tapa tehdä sammaleenpoisto katolta on sälyttää se jollekin muulle. Valitse hommaan meidät, sillä me tiedämme työhön liittyvät riskit, ja osaamme siksi varoa kaikkia sudenkuoppia. Meidän sammaleentuhokäsittelymme onnistuu aina täyden kympin arvoisesti, ja hintakin on sangen kilpailukykyinen.

Tiedämme, ettei sammaleita kannata poistaa mekaanisesti, sillä se voisi olla hidasta ja raskasta. Kattokin voisi vaurioitua. Varsinkin painepesurit kannattaa unohtaa! Koska mekaaniset menetelmät ovat poissa laskuista, teemme työn kemiallisesti. Sammaleenpoistoaine tappaa kaikki sammal- tai jäkäläkasvuston osat tuossa tuokiossa, eikä siitä ole haittaa edes bitumikatteelle.

Tiilikaton harjaus Turussa – Sen kattosikin voisi tilata meiltä!

Kaikki katot tarvitsevat huoltotoimenpiteitä, sillä kattohuollot parantavat niiden mahdollisuuksia kestää erilaisia rasituksia vuosikymmenestä toiseen. Myös tiilikattoa on huollettava. Tilaa kaikki tiilikattohuollot meiltä – niin kattosikin voisi tehdä, jos sillä olisi siihen mahdollisuus!

Tiilikatto ei tarvitse kovin mittavia huoltotoimenpiteitä. Monina vuosina riittää, että tiilikatto harjataan Turussa kaksi kertaa vuodessa. Harjaus on kattoystävällinen tapa päästä eroon kattoa varjostavista ja sammaloitumista ruokkivista roskista. Katon harjaaminen on hellävaraista ja turvallista, koska katon pinta ei uhkaa kulua (kuten silloin, jos katto puhdistettaisiin painepesulla).

Reippaasti liikutellut harjat irrottavat myös mahdollisen pintasammaleen. Onko tiilikattosi päässyt sammaloitumaan ihan kunnolla? Silloin kannattaa aloittaa sammaleentuhokäsittely, ja sekin kuuluu palveluvalikoimaamme Turussa sekä sen naapurikunnissa.

Kun tiilikatto on harjattu puhtaaksi, teemme vesikourujen puhdistuksen, sillä ne voivat kevät- tai syysharjauksen jälkeen olla aivan täynnä roskia. Jos rännikouruja ei putsattaisi, voisi niiden toiminta heikentyä, kunnes ne lakkaisivat kokonaan vetämästä.

Siinäkö kaikki? Ei, sillä tiilikaton kevät- tai syyshuoltoon kuuluu aina myös ilmainen kattotarkastus. Jos sitä ei tehtäisi, voisivat esimerkiksi rikkinäiset tiilet tai huonokuntoiset läpiviennit jäädä huomaamatta (ja siten myös korjaamatta).