KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun korjaus ja uusiminen Turku

Jos katto ei ole tiivis, sade- ja sulamisvedet pääsevät kastelemaan kattorakenteet ja muut katon alta löytyvät osat. Katon alle voi silloin syntyä kosteusvaurioita, mitkä saattavat levitä rakenteesta toiseen. Kosteus voi löytää tiensä esimerkiksi sisäseiniin. Lattiakin voi kastua, jos sisäkatto alkaa vuotaa.

Me autamme sinua pitämään tiilikattosi, peltikattosi tai huopakattosi mahdollisimman tiiviinä. Me teemme kaikki ne kattohuollot ja kattokorjaukset, joiden avulla kattovuodoilta ja katon vesivahingoilta voidaan välttyä Turussa. Me olemme loistava valinta myös katon uusimiseen tai asentamiseen – näin uudesta katostasi tulee erittäin tiivis kaikkia läpivientejä (kuten kattoikkunoita, kattovalokupuja ja kattoluukkuja) myöten.

Aina kun teemme vesikourujen puhdistuksen, aluskatteen tiivistyksen tai esimerkiksi sammaleentuhokäsittelyn, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen. Tuon kattotarkastuksen jälkeen tiedämme, mitä kattosi tarvitsee. Jos katto on vailla vaikkapa huoltomaalausta tai jonkin huonokuntoisen kohdan korjaamista, annamme tarvittavista töistä oivallisen tarjouksen. Katon kunnon tarkastusta voidaankin pitää kaikista tärkeimpänä kattohuoltona. Ilman sitä katon kulumia tai vaurioita ei huomattaisi tarpeeksi aikaisin – siis silloin, kun niiden korjaaminen on edullisinta.

Kattotarkastuksen jälkeen saatat saada tarjouksen esimerkiksi jonkin läpiviennin korjaamisesta Turussa, Aurassa, Kaarinassa, Liedossa, Maskussa, Mynämäellä, Naantalissa, Nousiaisissa, Paraisilla, Pöytyällä, Raisiossa ja Ruskossa. Ehkä kattoikkunaa pitää paikata, tai kenties kattovalokupu on aika uusia? Vuotaako katto kattoluukun kohdalta? Onko aluskatetta uusittava osittain esimerkiksi tarkastusluukun kohdalta? Aluskatteen tiivistäminen tai aluskatteen ylösnostojen korjaaminen on hyvin tärkeää, koska aluskatteeseen on voitava luottaa silloin, jos katto kaikesta huolimatta alkaa vuotaa. Näin voi käydä esimerkiksi talvella, kun katolla on paljon lunta ja sulamisvettä.

Koska tarkastamme katon kunnon huolellisesti (ja tiedämme, mihin asioihin pitää kiinnittää huomiota), hoksaamme myös tarpeen korjata tai uusia kattoikkunan eristeet ja höyrynsulut. Myös kattovalokuvun eristeet ja höyrynsulut voivat olla vaikka korjaamista tai uusimista, ja silloin saat tarjouksen kyseisistä toimenpiteistä.

Huomaamme omakotitalon, kerrostalon, paritalon, kesämökin tai esimerkiksi rivitalon katon kaikki tarpeet, ja annamme hyvän tarjouksen niiden täyttämisestä. Omakotitalon tai mökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, mikä madaltaa kattotöiden kustannuksia entisestään. Huomaathan myös rahoituksen, mitä yhteistyökumppanimme tarjoaa – sen avulla on mutkatonta maksaa niin isot kuin pienet kattotyöt!

Kattotuotteiden kunnostuksen lisäksi, korjaamme katot kokonaisuudessaan. Erikoisosaamisen alueinamme ovat mm. huopakattojen ja palahuopakattojen korjaustyöt sekä niiden remontointi. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä huollamme katot tarjoten katollesi pitkäikäisyyttä vesikourujen puhdistuksella ja talvisilla lumenpudotuksilla. Kattoremontit sekä muut kattotyöt toteutetaan kaikille katetyypeille, materiaaleille ja rakennuksille laadukkaana avaimet käteen -pakettina.

Pyydä tarjous mistä tahansa kattotyöstä!

Meiltä saat kattotuotteiden korjaukset ja uusimiset sekä muut kattotyöt viimeisen päälle priimalaadulla. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Kattoikkuna tai kattovalokupu vuotaa? Luota meihin tällaisten kattovuotojen korjausten tiimoilta

Kattofirmamme on olemassa siksi, että kattovuodot saataisiin mahdollisuuksien mukaan ehkäistyä, ja että jo syntymään päässeet kattovuodot saataisiin korjattua nopeasti ja ammattitaitoisesti. Kaikkia kattovuotoja ei nimittäin voida ehkäistä, sillä tiilikatto tai peltikatto ei ole koskaan sataprosenttisen tiivis katto. Huopakattokin voi vuotaa, kun se kuluu vuosien ja vuosikymmenten mittaan. Katto voi vuotaa mitä erilaisimmista kohdista, kuten kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta. Ulkokaton alla oleva aluskate estää kattorakenteiden ja yläpohjan eristeiden kastumisen, joten aluskatteen kunto on hyvin tärkeä asia. Aluskatteen ja vesikatteen tiiviys kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, ja tämän kuntotarkastuksen voi saada meiltä ilmaiseksi, jos teettää samalla vaikkapa katon kevät- tai syyshuollon.

Jos kattotarkastus kertoo, että kattoikkunan tai vaikkapa kattovalokuvun tiivisteet ovat kuluneet, tarjoamme niiden uusimista. Näin voidaan estää katon vuotaminen Turussa. Jos kattovuoto on jo ehtinyt alkaa, selvitämme, mitä pitää tehdä. Jos aluskate on hyvässä kunnossa, eivät kattorakenteet tai yläpohjan eristeet kastu, vaikka katto vuotaisikin jonkin aikaa kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta. Katon korjaamiseksi voi riittää kattoläpiviennin tiivistys, ja meidän tiedät selviytyvän urakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Jos aluskate on mennyt rikki, voi katon alla olla merkkejä kosteudesta. Siinä tapauksessa kuivatamme kastuneet kattorakenteet tai vaihdamme lahonneet osat. Onko yläpohjan eristeissä kosteutta? Siinä tapauksessa uusimme märät villat. Kattokorjaukseen kuuluu tietenkin myös vesikaton korjaus – sekä vaurioituneen aluskatteen korjaus. Kaikki etenee erinomaisella tavalla, kun asialla ovat meidän ammattilaisemme. Aluskatteen tiivistys voi tarkoittaa vaikka aluskatteen osittaista uusimista kattoikkunan ja/tai kattovalokuvun kohdalta. Seuraavaksi kerromme hieman lisää aluskatteen roolista.

Kattoluukku tai tarkastusluukku vuotaa? Ammattilaisemme kunnostavat niin vesi- kuin aluskatteenkin

Meidän kattofirmamme korjaa kaikenlaiset katot Turussa ja sen naapurikunnissa. Ota yhteyttä, olipa kyse painuneesta katosta, tuulen irrottamasta katosta tai katosta, mikä vuotaa kattoluukun kohdalta. Laitamme kuntoon niin vesikatteen, aluskatteen kuin mahdollisesti kastuneet kattorakenteetkin.

Aluskatteen korjaamisen avulla voidaan varautua tulevaisuuden kattovuotoihin. Huollettu ja säännöllisesti tarkastettu katto pysyy hyvin tiiviinä, mutta esimerkiksi myrskytuulet voivat rikkoa kattoa ilman ennakkovaroitusta. Silloin tarvitaan aluskatetta, mikä ohjaa katon alle vuotavan kosteuden räystäille estäen katon vesivahingon.

Aluskatetta tarvitaan myös talvella, sillä lumen paino voi saada katon vuotamaan esimerkiksi tarkastusluukun kohdalta. Koska aluskate ohjaa ulkokaton läpi tihkuvat sulamisvedet pois katon alta, ei katon alle ehti syntyä laho- tai homevaurioita ennen kevättä ja kevättarkastusta. Katto voi vuotaa myös siksi, että katon reunalla oleva jää estää sulamisveden poistumisen katolta, ja taas tarvitaan aluskatteen antamaa suojaa.

Ehjä, laadukas ja asiantuntevasti asennettu aluskate suojaa kattorakenteita myös kondenssivedeltä, mitä voi syntyä katon alle silloin, jos välikatto tuulettuu heikosti. Kondensio-ongelmaa voidaan torjua uusilla eristeillä tai höyrynsuluilla sekä katon IV-töillä, mutta aluskate on silti tarpeen. Meihin voit luottaa niin katon IV-töissä kuin kattoluukun uusimisessakin, joten ota yhteyttä aina, kun kattosi kunto pohdituttaa sinua!